keskiviikko 28. elokuuta 2013

Next Victoria's Secret Angel in the making

Tänään tuli jumitettua läppärin edessä pari tuntia enemmän kuin oli tarkoitus, sillä jäin "vahingossa" etsiskelemään ja lueskelemaan netin syövereistä löytämiäni treeniohjelmia. Aivan liian monta hyvää treeniä löysinkin :D Samalla tuli opiskeltua oikein kunnolla englannin kieltä, sillä kun jostain kumman syystä löytää laajemman varaston treenejä. Lopulta kallistuin tutkailemaan tarkemmin julkkisten treeniohjelmia ja sieltä osui silmiin mielenkiintoinen treeni tälle päivälle.

Nimittäin Victoria's Secret Angels Sexy Workout! Se oli näppärästi pilkottu osiin videoiden kera, joten tekniikan sai tarkistettua jos kielitaito ei tuottanut tarkkaa visuaalista kuvausta. Mun oli ollut aamulla tarkoitus mennä juoksemaan, mutta sattuneesta syystä (lue: mä nukun vielä viisi minuuttia ja heräsinkin kymmeneltä) treeni siirtyi illemmalle. Koska olin päättänyt vetäistä juoksutreenin tänään vaikka mikä olisi, niin ajattelin antaa alakropalle kunnolla kyytiä ja yhdistää juoksumattoiluun erään osion Victoria's Secret ohjelmasta: Runway Butt!

Juoksun jälkeen lämmöt olivat kohdillaan mallien seksikästä pakaratreeniä varten. Toistoja tehtiin 12-15 per jalka ja lisätäkseni poltetta oli nilkkapainot aivan pakko ottaa messiin.


Train like an Angel: Butt Circuit
Side leg extensions
Middle leg extensions
Angle leg extensions
Back stretches
Side leg press-ups
Middle leg press-ups
Angle leg press-ups
Side leg lifts
Knee leg lifts (push from your glutes)
Knee stretches
Clams Pilates exercise
Leg circles (10 in one direction, 10 in the other)
Cross-over stretches
Vaikka treenissä ei ollut pääasiassa suuret painot, tiesin odottavani kunnon poltteita. Uutta tässä treenissä mulle oli se, että periaatteessa samaa liikettä tehtiin kolmessa eri kulmassa jolloin liikkeen teho kohdistui eri osiin pakarassa. Jalkojen ojennuksia (extensions) tehdessäni mietin, että pilailiko Candice Swanepoel kysyessään videolla "Do you feel the burn?". Väsymys oli parempi sama kunnollisten leiskojen sijaan. Jalkojen noston (press-ups) kohdalla tosin meinasin jo suoraa huutoa kailottaa YES I do feel it! Loppuosa treenistä oli aivan täyttä tuskaa. Hammasta purren ja jalat täristen sai tehdä viimeiset toistot. Luovuttaminen ei todellakaan ollut vaihtoehto!


Nilkkapainoilla sai jo tarpeeksi tuskaisen poltteen pakaroihin, mutta mikään ei estä lisäämästä intensiteettiä treeniin esim. köyttämällä jalkansa alataljaan. Tähän treeniin kuluu aikaa 15-20 minuuttia, joten se on helppo integroida oman treenin yhteyteen tai tehdä kotona vaikkapa televisiota katsellessa. Extensions- ja press-ups-osuuteen saa lisättyä tasapainotreeniä kun nojaa vain yhteen käteen.

Niin ja toimiko kyseinen treeni vai oliko se vain turhanpäiväistä konttaamista? Tämä ehkä kiteyttää treenin tehon: Yritin hypätä pystyyn kuin elokuvissa konsanaan ja tuiskahdin suoraan turvalleni. Aivan täydellinen face plant. Jos kokeilette samaa niin ottakaa ihmeessä kiinni jostain noustessanne ylös. Älkääkä kuvitelkokaan näyttävänne yhtä seksikkäiltä kuin videolla. Ellei järkyttävät irvistykset ole teistä seksikkäitä...

Tää treeni on aivan pakko ottaa osaksi jokaviikkoista treenirutiinia. Siis ainakin sen takia, jos vaikka olo alkaisi tuntua yhtä seksikkäältä kuin Victorian enkeleillä. Varokaa vain, voi olla että komeilen seuraavan uimapukunumeron kannessa...! ;)

Tarkat kuvat eivät olleet tänään in.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)