torstai 1. elokuuta 2013

Hello! Good to be back!

Tänään mentiin Lauran kanssa ensimmäistä kertaa piiiiiitkään aikaan meidän lempiohjaajan BodyCombatiin. Mulla oli itseasiassa seitsemän viikon tauko siitä kaikesta pomppimisesta ja hakkaamisesta. Odotinkin tuntia sekä innostuneena että kauhistuneena. Romahdanko heti ekassa vai tokassa biisissä? Ohjelmaa oltiin jo miksailtu sen verran, että nykyistä ohjelmaa oli puoleen väliin ja loppuosa vanhoja biisejä. Jes! Pirates of the Caribbean tunnaria, Eye of the Tigeriä.. Tunnelma oli katossa noiden kohdalla!

Pitkän tauon jälkeen en ollutkaan yhtä pihalla hommasta kuten kuvittelin. Energiataso ei ollut aivan samanlainen kuin kävin säännöllisesti combatissa. Se enemmänkin veti aikamoista vuoristorataa koko tunnin ajan. Pienten hyytymisten jälkeen tuli kunnon energiapiikki, jolla jaksoin tykittää taas vähän aikaa täysillä. Seiska biisin jälkeen kroppa taisi hyytyä oikein kunnolla, vaikka yritinkin juoda suolevettä ja mehua tarpeeksi. Loppuajan sainkin pidätellä oksennusta. Koska tyyli oli "Go hard or go home", jatkoin loppuun asti ilman keskeytyksiä. Tehot ei ehkä olleet ne aivan parhaimmat siinä vaiheessa... :D

Huomenna voi siis olla odotettavissa aikamoista arkuutta kropassa. Tällä hetkellä olo on kuitenkin ihanan rento! Oon nukkunu patjan päällä lattialla viikon verran kun serkku on ollut kylässä ja kroppa on sen takia ollut aivan jumissa. Tunnin riehuminen salilla sai lihakset rentoutumaan kunnolla. Mutta kyllä mä sinne hierontaan haluaisin ja pian!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)