maanantai 2. syyskuuta 2013

Here we go again

Olo oli melko tarkasti tällainen aamulla herätyskellon soidessa viiden jälkeen:Ai miksi? Koska yliopiston kolmas vuosi alkoi tänään! Kesälomahan alkoi vasta ja nyt se on ohi?! Kolmas vuosi tuo tullessaan geologian aineopintoja, maantieteessä erikoistumista, tenttejä... Niin ja kandin! Kauhun sekaisella mielenkiinnolla odottelen mitä tämä lukuvuosi tästä oikein tulee. Osa opiskelijoista kun kertoo kandin olevan aivan kauhea, toiset taas vannovat sen olevan aivan piece of cake varsinkin jos vertaa graduun. Ota tuostakin nyt selvää! 

6:15 pysäkillä bussia odottamassa.

Varmat koulun alkamisen merkit!

Kampukselle marssiessani olo oli tänään melko jännittynyt. Onneksi päivä alkoi kevyesti vain yhdellä luennolla. Mikäs sen mukavampaa kuin mennä maanantaiaamuna kahdeksalta kideoptiikan johdantokurssille...? ;) Täytyy myöntää, että puoliksi nuokkuen toi luento meni. Mun mielestä kurssien ensimmäiset luennot on vaan niin turhia kun oppiminen ei ala heti... Heräsin ja sytyin oikein kunnolla vasta, kun luennon jälkeen suuntasin kampuskirjastoon. Nappasin mukaani pari mielenkiintoista (tiiliskivi)poistokirjaa ja kävin kuolaamassa tenttikirjaosiota, joista mun liimanäpit nappasi heti mukaansa pari tentattavaa opusta.

Ahneella on veemäinen loppu vai miten se menikään...?

Tosi mahtavaa, että tää eka koulupäivä alkoi näinkin rennosti. Tuli ehkä hieman turhaa hermoiltua, mutta minkäs sille luonteelleen voi... Illalla piti tottakai päivän kunniaksi mennä pitkästä aikaa Sh'bamiin, johon sain houkuteltua seuraksi myös HMR oloja potevan Lauran. Sillä se lähtee millä on tullutkin right...? ;)


Vauhdikasta alkavaa viikkoa kaikille! :)


2 kommenttia:

  1. Kirjottele useemminkin vaan opiskeluista, ainakin täällä suunnassa niitä juttuja luetaan mielenkiinnolla! :D Ja enää ei oo reisi niin jumissa, kyllä se reeni autto taas :)

    VastaaPoista
  2. No pain, no gain ;)
    Opiskeluista tulee aivan varmasti juttua. Toivottavasti ei liian kauhistuttavaa kuitenkaan... :D

    VastaaPoista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)