sunnuntai 5. tammikuuta 2014

New Year again

Jälleen saa lehtien ja blogien sivuilta lueskella uusista elämäntapamuutoksista. Kalorit nollaan ja treenit sataseen. Esiin putkahtaa mitä ihmeellisempiä dieettejä ja erilaisia treenivinkkejä. Oikeastaan niitä on ihan mielenkiintoista lueskella jos saisi hyviä ideoita.

Itse en aio aloittaa sinänsä uusia dieettejä tai vastaavaa, vaan palata takaisin linjaan josta oon koulustressin takia hieman lipsunut. Herkkujen vähentäminen viikolla on must. Vaikka en kaloreita laske niin senkin takia, mutta myös sen että roskaruoka&stressi-combo on saanut naaman aika kukkeaan kuntoon (ja mä kun en ole vieläkään saanut aikaiseksi varata sitä kosmetologiaikaa hups...). Varsisellerismoothie linjalle mua ei kuitenkaan saa kirveelläkään uhaten. Koska en tavoittele fitnesskisailijan kroppaa niin herkut tulee kuulumaan mun ruokavalioon.

Treenejä yritän saada lisättyä noin kymmeneen tuntiin viikossa. Kehonhuolto tulee astumaan kuvioihin entistä enemmän. Lauran spinut siirtyi sunnuntaille, joten combat tulee jälleen takaisin treenikalenteriin :) Plus pari uutta treenituntia joista kertoilen varmaan myöhemmin. Siis jos selviän hengissä ulos niiltä tunneilta... Pari ensimmäistä kuukautta täytyy olla skarppina, varata tunnit ajoissa ja saapua hyvin ennen tuntia jokavuotisen "yleisöryntäyksen" takia. Välinetunneille varsinkin, että pääsee siihen omalle paikalleen.

Virallisen epävirallisesti siis aloitan ensi viikolla tän mun "suunnitelman". Tähän viikkoon kun mahtui siskon kanssa Vapiano-treffit ja pari tyttöjeniltaa niin ruokapuoli meni enemmän tankkauksen puolelle. Treenejäkin kertyi hurjat puoli tuntia venyttelyä!

Palaillaan treenien merkeissä ensi viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)