sunnuntai 22. syyskuuta 2013

#thatPOWEREilen meidän salin ihana jamiohjaajamme järjesti meille mahtavan "yllätyksen" ja päästiin kokeilemaan uusinta BodyJam 66 ohjelmaa kokonaisuudessaan. Olin jo aikoja sitten katsonut tracklistan läpi ja tullut aivan siihen tulokseen, että uusi ohjelma tulisi olemaan aivan mieletön. Neroa, Nicki Minajia, Aviciita ja Armin Van Buurenia sisältävä jamisetti tai biisilista yleensä ei vain yksinkertaisesti voi olla huono!

#thatPOWER on ensimmäiseksi biisiksi nappivalinta kuten myös koreo. Lämppäsarja on hiphoppainotteinen tosin kolmannen biisin koreo muistuttaa mun mielestä tiputanssia. Anteeksi sananvalinta, mutta en vain pysty tekemään sitä pokkana! :D Olin jo pitkään toivonut, että olisi kiva saada kunnollista hiphoppia jamiin ja nyt se kävi toteen. Eipä tota tanssimuotoa muuten turhaan sanota raskaaksi...

Ensimmäisen setin nimi voisi olla Jammin' the rest of my life sijaan Left is right and right is left. Pitkään aikaan ei ole ollut BodyJamissa tuollaista eteen&taakse- liikkumista sekä peilikuvana tanssahtelua. Meno oli varmaan ohjaajan näkökulmasta mielenkiintoinen kun ohjaajan sanoessa oikealla eteen osa porukasta lähtee liikkumaan siihen väärän oikean suuntaan ja tuloksena juostaan melkein toinen toisiamme päin... Kuinka voi ihminen mennä niin sekaisin suunnista? Mutta eipä siinä mitään, naurettiin vatsalihakset kipeiksi samalla. Lauantaina mentiin tämä ekan osuuden toista kertaa ja jo silloin suunnat alkoivat olemaan hieman paremmin hallussa. Kun tekniikka alkaa olla hallussa niin meidän iltadiskossa tulee olemaan aivan mahtavat näkymät kun koko porukka pääsee juoksemaan isossa ringissä ympäri! :)

Toinen jammailuosio on aivan täysi tykki! Aika vaikea koostaa tarkaa koreota kun liikkeet tulevat flashbackina näin ensimmäisen kerran jälkeen, mutta yritetään.. Alussa on paljon hyppimistä ja olinkin sen jälkeen jo aika naatti (varsinkin kun fiksuna tyttönä olin päättänyt vetää jamin alle lämmöksi 4,5 kilsan juoksun, way to go!). Tottakai tässä pääsee helpommallakin, mutta eihän sitä nyt voi jättää liikkeitä ns. puoliväliin?! ;D Lisäksi mukana on edellisen jamin afrosarjan käsiä muistuttava "tuulimyllyliike". Twistausta löytyy ja lisää hyppyjä... Mahtava setti siis jos saitte selvää :'D

Aamun jamit ei tuntuneet olevan mulle tarpeeksi, joten suunnattiin Lauran kanssa illalla jammailemaan kahdestaan salille ja napsimaan muutamia kuvia. Lauran sanoin vedettiin meidän oma osallistujamäärältään hieman pienempi SuperSaturday. Tosin ei yhtään sen huonompi fiilikseltään! ;)

Tsekatkaa alla olevat videot niin pääsette mukaan samaan kylmiä väreitä tuottavaan fiilikseen!


 Sizzleriä


 Lämppäsarjan alkua

Viimeinen setti

Hyvää sunnuntaita kaikille ja aurinkoista alkavaa viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)