torstai 1. toukokuuta 2014

Klara vappen...

...Bara vatten...
...Siis ihan oikeasti!

Tänä vuonna vappu tuli ja meni ohi ihan mun huomaamattani ohi. Töissä riitti duunia kun tavara katosi hyllyiltä samaa tahtia kun sitä laittoi esille. Kotona istuskelin tylsistyneenä avaamatta edes yhtä siideriä. Miten voi perfektionisti olla niin hukassa kun ei ollut tenttikirjoja joita lukea?! :D

Tänään mulla oli ollut tarkoituksena tehdä hieman kandia, mutta... Voitte varmaan arvata kun läppärillä ei ole Microsoft Wordia ja palloaddikti koira ei jätä rauhaan, että mikä tulos oli. Kyllä sieltä taisi pari lausetta kuitenkin tulla kirjoitettua! Kolme tunnin näytön tuijottamisen jälkeen päätin luovuttaa. Jospa se luovuus kukkisi kun perjantaina pääsee kampukselle taas. Siellä siis olisin viettänyt tämänkin päivän jos joku ei olisi keksinyt, että kampukset ovat suljettuna vappuna. Siis come on mitä tämä tälläinen on? ;D


Salilla piti vapun aikana käydä kolme kertaa, mutta jostain syystä se jäikin yhteen kertaan. Laatu korvasi tosin tällä kertaa määrän. Tämä oli siis jälleen yksi niistä loistokkaista ideoista kun halusi tehdä niin monta asiaa ja jääräpäisesti päätti tehdä ne kaikki putkeen. Triplana. Täysillä.


Alkuun fiilistelin yhtä vanhaa jamisettiä. Vanhaa ja vanhaa, viime vuotista BodyJam 64. Kun kroppa oli lämmin, alkoi kunnon hikisessio: puoli tuntia täysiä vanhoja combatbiisejä. Hieman tuli sovellettua kun kaikki liikkeet eivät mieleen muistuneet, mutta hien määrää se ei yhtään vähentänyt. Loppuun vielä osuus pumpia tappamaan loputkin lihakset, joissa vielä oli jotain eloa.

Vaikka venyttelyjä en unohtanut ja kävin huolellisesti koko kropan läpi, niin olo on jo sellainen että huomenna voi tehdä tiukkaa nousta sängystä. Milloinkohan sitä oppisi ja aikuistuisi...?

Never I hope!

Miten teidän vappunne meni? 
Rauhallisesti fiilistellen vai kuplivaa siemaillen? 
Tai kenties samalla tavalla ohi kuin itselläni? :D

6 kommenttia:

 1. täälläkään ei juotu yhtään siideriä tai muutakaan alkoholipitoista vaan käytiin salilla ja muuten hengattiin kotosalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siiderit ja muut voi jättää ihanan lämpimiin päiviin. Vappusää oli kyllä juuri sopiva saleiluun!

   Poista
 2. Mä tein vappuna paukun, join siitä puolet paljussa lilluessa ja totesin, että taidanpa mennä nukkumaan :). Että niinkin railakasta vappua täällä vietettiin :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh no sulla oli sen puolikkaan paukun verran enemmän vahvempaa menoa kuitenkin ;D
   Mun pitää muistaa huomenna ostaa lotto. Jos vaikka mäkin pääsisin ensi vuonna viettämään vappuani paljussa. Tai mielellään jo tätä kesää!

   Poista
 3. Sie oot niin reipas!! Vaikka itelläni vaput ei mitään hurjaa bilettämistä oo, niin koulutyöt ja muut velvollisuudet kuoppaan silloin kyllä ihan tyystin :)

  ps. Makeet kynnet, Noora!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alle kuukausi enää aikaa niin pakko painaa täysillä. Sitten pääsee huilimaan ja sitten en ajattele koulua kyllä yhtään!
   Kiitos Anna! Pitkästä aikaa ajattelin laittaa kynnet hienoksi. Ihan omaksi iloksi! :)

   Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)