keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Kesälaitumet kutsuvat

Tänään kävin viimeisen kerran tänä keväänä koulun merkeissä Stadissa. Tenttipaperien sijasta täyttelin opintojen koostelappusia ja tutkintopyyntöä sekä kävin painattamassa kandidaatintutkielmastani muutaman kappaleen yliopiston pikapainossa.

Tadaaaaaaa!

Kuinka monelle kannen väri tuli yllätyksenä...? ;)

Kolmen vuoden uurastuksen jälkeen olen nyt virallisesti luonnontieteiden kandidaatti! Tosin isä ilmoitti, että olisi hänkin ja paljon helpommalla jos olisi suostunut hyppäämään kolmesta metristä järveen pienenä heh... ;D Vieläkin olen hieman epäuskoinen, että tässäkö se nyt on. Ihan oikeastiko kolme vuotta olen uurastanut yliopistossa...? Olin odottanut kokevani pienen "valaistuksen" kun sain tuon violetin nivaskan käteeni. Mun polla taitaa kuitenkin käydä sen verran hitaalla, että tajuan vasta viikon kuluttua asian kunnolla.

Ehkä sitten osaan kunnolla huokaista helpotuksesta ja keskittyä täysillä kesään. Seuraavaan muutamaan kuukauteen en aio uhrata ajatustakaan koululle. Keskityn nyt vain 100% treeneihin ja hauskanpitoon. Jospa sitä aurinkoakin tulisi otettua enemmän kuin viime vuonna. Se ei tosin ole vaikeata kun viime vuoden kalenterissa on vain yksi auringonpalvontakerta...

Tämä kandidaatti kiittää ja kumartaa! 
Ja kirmaa television ääreen venyttelemään. 
Ehtii sen kandin valmistumisen kunniaksi syödyn juustokakkupalan 
kalorit huomennakin kuluttamaan salilla ;)

2 kommenttia:

 1. Onneks olkoon, hieno saavutus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Nyt voi keskittyä täysillä siihen olennaiseen eli treeniin ;)

   Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)