perjantai 16. toukokuuta 2014

Kandi... Check!

Whipii!

Tämän kevään pahin painajainen on viimeinkin ohi! Sain myöhään iltapäivällä viimeisteltyä mun kandidaatintutkielmani ja lähetin sen ohjaajalleni tarkastettavaksi. Kokonaiset 25 sivua sain kasaan, mikä on kuulemma hyvä määrä sillä mulla on hyvin tiivis kirjoitustyyli. Pakko myöntää, että hieman liian paljon tuli otettua tuosta työstä stressiä. Mä vain en osaa sitä stressittömyyden jaloa taitoa niin millään. Varmasti toi kandi olisi valmistunut aikaisemmin jos olisin vain kirjoittanut mitä mieleen tuli ja muokkaillut tekstiä myöhemmin. Mutta eipä tuo enää haittaa koska se on valmis! Tarkistuksen jälkeen uskallan vasta sen printata ja laittaa kansiin. Eihän se haittaa vaikka haluankin niistä kandin kansista violetit?

Koulu ei ihan kokonaan ole ohi, sillä ensi viikon perjantaina on vielä kaksi kirjatenttiä (eli 400 sivua luettavaa jäljellä) ja sitten pitää koostaa opinnot. Sen jälkeen olen kuitenkin valmis Helsingin yliopiston luonnonmaantieteen kandidaatti! Kesä rentoillaankin sitten oikein kunnolla. Opiskelujen saralla, ei treenin!

 Ja mikäs mun kandini aihe olikaan? Afrikan räjähtävät järvet! Kuinkas moni on kuullut aiheesta...? ;D

Viikonloppuja odotellessa!

kuva

4 kommenttia:

 1. Hyvä Noora, oikein räjähtävät onnittelut siulle! ;) Nyt se on vihdoin siinä! :) Muistan itekin vielä miten helpottava tuo fiilis oli, joten elän hengessä mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Räjähtävät kiitokset Anna ;)
   Millään en malta odottaa kesälomaa...

   Poista
 2. Jeeeee, iiisot onnittelut kandin valmistumisesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Vieläkin on hieman vaikeata uskoa että se oli siinä eikä enää ole stressattavaa. Vielä muutama koulujuttu niin ehkä sitten alkaa kunnolla tajuamaan että nyt se on ohi tältä keväältä.

   Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)