lauantai 1. maaliskuuta 2014

One day you're in, the next day you're out

Kuinka monelle tuli mieleen Project Runway? :D
Siitä en aio kuitenkaan kirjoittaa, vaikka välillä seurailen sarjaa jos telkku sattuu auki olemaan.

Mulla on ollut jo vuoden päivät sellainen vaihteleva suhde Fastin Puddingeihin. Toi otsikko kuvaa mun mielestä tätä juuri täydellisesti. Alussa söin niitä ihan hulluna ja jossain vaiheessa into lopahti (alkoi vanukkaat tursuamaan korvista ulos). Sitten alkoi jälleen ylämäki ja sekoittelin niitä vähän väliä treenipalkkariksi ja välipaloiksi. Nyt on taas ollut sellainen vaihe päällä etten niin millään saisi niitä kurkusta alas. Vanukaspussit ovatkin odottaneet hyllyn jo tovin hyllyn nurkassa uutta ylämäkeä.

Tosin vasta nyt on lamppu alkanut palamaan uudella teholla: Ei ne vanukkaat ole ainoita vaihtoehtoja! Silloin tällöin olen eri blogeista lukenut kuinka muut tekevät erilaisista prostkujauhoista toinen toistaan ihanampia ja mielenkiintoisimpia herkkuja, mutta en ole ajatellut voivani hyödyntää vanukasjauheita.

Olin Lauralle ohimennen maininnut asiasta ja vähän aikaa sitten sain häneltä aivan ihanan yllätyksen, ohjeen banaani-toffee proteiinilettuihin! Niitä olikin tänään luvassa lauantain korkanneen BodyJamin palautusateriaksi. Mun tapauksessani lähinnä tosin pannukakkuja, sillä taikina oli aika tönkköä ja heitin aika ison läjäyksen pannulle. Ensi kerralla lisään sekaan hieman maitoa tai (vaniljanmakuista!) soijajuomaa.Voisi olla ehkä hyvä idea käyttää isompia kananmunia kuin tämäpäiväiset s-koon kanamunat...


Pakko sanoa, että taikinaa tehdessäni toffeevanukasjauheen haju etoi aika pahasti... Kuitenkin lusikoituani ensimmäiset taikinasatsit lettupannulle paistumaan ilman täytti ihana toffeen tuoksu! Maku ei myöskään tuottanut pettymystä. Lettukasa katosi hetkessä lautaselta :)

Mausteena maapähkinävoita ja  itsetehtyä omenahilloa!
Kysymys kuuluu: Onko teillä lukijoilla hyviä reseptejä vanukasjauheille? 
Vai käytättekö vanukasjauhetta vain vanukkaaseen?
Otan niitä vastaan enemmän kuin mielelläni :)

4 kommenttia:

  1. Mulla on Fastin mustikka-valkosuklaa-pudding kotona ja kerran oon erehtynyt siitä vanukasta tekemään! Se oli jotain niin hirveetä!!! :D Täytyypä kokeilla, jos pussin sais käytettyä vaikka johonkin tollasiin lettuihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä! Voisi varmasti sopia :)
      Tosta Lauran postauksesta löytyy linkki Fastille, mistä voit tilata tai ladata sellaisen pienen reseptilehtisen proteiinijauheille. Sieltä löytyy lisää reseptejä vanukasjauheisiinkin!

      Poista
  2. Voi vitsit, mä oon katellu kaupassa aina turvallisen välimatkan päästä noita puddingeja, kuitenkin hurjasti niistä kiinnostuneena.. :D Osaatko sanoa mitkä niistä olis kaikista, hmm, normaaleimman makuisia? :) Noi letut näyttää kyllä ihan hillittömän herkullisilta.. ja toi itsetehty omenahillo, oih! (joo, mulla on nälkä :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos "normaalein" maku pitäisi valita niin suklaa ja toi toffee. Valkosuklaa ja minttusuklaa on mun mielestä hieman liian makeita. Paitsi että saa sitä liikamakeutta piiloon melko hyvin sekoittamalla sen jauheen piimään :)

      Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)