maanantai 31. maaliskuuta 2014

Paria viimeistä viedään

Käääääk! Kuinka aika on voinut mennä näin nopeasti ja huomenna on jo huhtikuu? Tänään sain alta pois ensimmäisen geologian luentotentin eli jäljellä olisi "vain" neljä. Tämä oli onneksi helppo tentti, sillä se sisälsi vain A4 paperin verran käsitteiden selittämistä. Mun mielestä kokeet, joissa on juuri tälläisiä pienempiä tehtäviä mittaa paljon enemmän osaamista kuin pari pitkää esseetä. Ja onhan se ihan kiva kävellä tentistä ulos ilman, että käsi kramppaa...

Koulukiireiden takia treenaaminen on jäänyt vähemmälle. Harmittaa hieman kun painojen nostelu on jäänyt ja olen käynyt oikeastaan vain jumpissa ja juoksemassa. Toisaalta pitäisi tasapainottaa: Olenhan treenannut yläkropan lihaksia lukiessa ja ne on kuulkaas aikamoisessa pumpissa ja jumissa... Ei kukaan sattuisi tietämään mistä voisin varata opiskelijaystävälliseen hintaan kolmen tunnin mittaista hierontaa heh? :D

Viime viikolla mulla alkoi kouluhommia stressatessa tehdä mieli jotain hyvää. Ja koska yritän olla syömättä ylimääräistä viikolla, niin suklaa ja muut epäterveelliset herkut eivät tietenkään tulleet kysymykseen. Mitäs sitten kun piti saada jotain hyvää eikä jaksanut odottaa? Tekaisin uunibanaaneja mikrossa!"Resepti" oli niinkin helppo kuin pilko banaanit lautaselle, heitä päälle hieman kaurahiutaleita & vaahterasiirappia ja mikrota muutaman minuutin verran. Kaurahiutaleet ja vaahterasiirapin olisi toki voinut sekoittaa ensin keskenään, mutta kun herkkuhammasta niin kolotti... Oli todella namia sellaisenaan! Lisäksi voi toki kruunata annoksen maitorahkalla, johon on sekoitettu hieman maitoa ja vaahterasiirappia tai maapähkinävoita :)

Leipäkin on miltein kokonaan tippunut ruokavaliosta tällä hetkellä. Tämä ei kuitenkaan ole ollut mitenkään harkittu juttu, vaan johtaa juurensa siitä kun vähän aikaa sitten silmääni sattui ruokaostoksien lomassa maissinäkkäriä. Viimeksi pienenä nappulana olen sitä syönyt ja pitihän sitä paketti kotiin ostaa jotta pääsi maistamaan. Ja on se vaan yhtä hyvää ellei parempaa kuin ennen.

Okei on se parempaa, sillä nyt sen päälle olen levittänyt muussattua avocadoa maustettuna Santa Marian Roasted Garlic&Pepperillä!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että joku jakaa myös tällaisia OIKEESTI helppoja reseptejä, joissa jopa miullakin on mahdollisuus onnistua :D (*koputtaa puuta...*)

    VastaaPoista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)