maanantai 24. helmikuuta 2014

Skipataanko maanantai vai ei...

Tänään nousin väärällä jalalla sängystä. Hirveä väsymys, päätä jyskytti ja tenttistressi päällä... Matkalla kampukselle luin vielä viimeisiä sivuja tenttikirjasta. Tentistä päästyäni olisi tehnyt mieli hakata päätä seinään: Tentti olisi mennyt läpi ihan ilman paksun tenttikirjan lukemista! Ei ehkä täysillä pisteillä, mutta siihen en pyri. Mulle riittää, että ymmärrän asiat omasta mielestäni.

Milloinkohan saan taottua päähäni ton ,ettei kannata stressata? Kolmatta yliopistovuotta kun mennään jo... :D Varsinkin kun stressi saa mun koko kropan sekaisin. Unirytmi menee sekaisin, terveellisestä syömisestä ei voi puhua samassa lauseessa koulun kanssa ja koko kroppa on  tentin lähestyessä fyysisestikin väsynyt. Siihen päälle vielä stressi siitä stressaamisesta!

Kotiin päästyäni tentin jälkeen ja stressin lopettamiseksi päätin heittää kaikki koulukirjat nurkkaan ja rentoutua. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty joku taisi joskus sanoa. Aluksi pyörin paikallani, että niin mitäs nyt sitten jos ei kouluhommia. Yllättävän helposti loppupäivä kuitenkin meni. Pääsisinköhän mä tästä vihdoinkin aloittamaan recoveryn? ;)

Päivälliseksi pulled pork pitaleipää salaatilla ja punasipulilla. Ihanan täyttävää ja maukasta! Ainoa miinuspuoli oli kahden silmäparin tuijotus lattiatasosta. Muutama lihapala taisi "ihan vahingossa" tippua alas...


Ruuan sulattelu meni hyvin nojatuolissa fleecen alla löhöillen ja suklaateetä nauttien. Surffailin kanavia läpi ja jumituin katsomaan Supernannya. Se on vaan niin  naurettavan hyvä! Joskus itsekin mietin, että tossa voisi olla hauska homma - kunnes muistan mun hermoni.

Mitä hemmotteluhetki olisi ilman kasvojen kuorintaa ja kasvonaamiota? Pakollisena lisänä tietenkin on makoilla kurkut silmillä piikkimaton päällä. Omalla sängyllä maatessani oli hyvin aikaa miettiä, että milloin viimeksi muistinkaan käyttää kuorintaa ja naamiota. Hups...

Mites se loppuilta? Lauantain leffaillasta (tarkemmin sanoen yöstä kun olin jäänyt hieman liian pitkäksi aikaa lukemaan tenttikirjaa) oli jäänyt avattu punaviinipullo. Sen kanssa lähdin viettämään irtokarkkien kera kunnollista leffatuokiota aivot narikkaan-komedioiden kera. Omarikin oli kiinnostunut pullosta kunnes sai haistella hieman tarkemmin.


Näillä eväillä alkavaan viikkoon. Hyvää maanantaita kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Toimiiko kurkut silmillä? :D Sellainen legenda, jonka totuusperää oon aina miettinyt, mutta oon ollut liian laiska itse kokeilemaan :DD

    http://annamuntreenaa.fitfashion.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimii hyvin! Varsinkin kun ne on jääkaappiviileät niin väsyneet silmät saa ihanaa hoitoa. Turvotus laskee ja silmänaluset vaalenee. Kurkkuhan on siis pääosin vettä, mutta se on myös ravinnerikasta ja hoitaa ihoa. Muistan joskus lukeneeni, että kurkku toimisi aloe veran tavoin auringon polttamalla iholla (ei yhtä tehokkaasti, mutta ainakin Suomen puolella). Itse en kyllä ole kokeillut mutta eipä tullut viime kesänäkään paljoa otettua aurinkoa.
      Kurkut silmille siis seuraavan kerran kun nukut kauneusunet Annaseni ;)

      Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)