sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Muutamia elämää helpottavia vinkkejäViime syksynä mua viihdytti erityisen paljon Steffin postauksessa ollut video. Videolla esiteltiin hyvin mitä hyötyä treenatusta kropasta on salin ulkopuolella. Mun mielestäni toi on aivan mielettömän ihana! Kunhan siis osaa olla ottamatta sitä liian vakavasti :D

Heh tottahan se on, että vahvasta kropasta on hyötyä myös salin ulkopuolella... Itselleni tuli mieleen salin kautta muutama elämää helpottava pieni kikka.  Mitään noin mahtavaa kuin Steffin videolla esittämät liikkeet ei ole luvassa, nämä kaksi ovat siis sellaisia joita kuka tahansa voi soveltaa!

  • Kuinka monelle teen suurkuluttajalle on tuttu se rusehtava pinttynyt tee kupin sisällä? Itse olen kesästä asti käyttänyt miltein joka päivä aivan ihanan isoa teekuppia, (jota ei harmi vaan saa pestä koneessa), joten voitte arvata että vaikka kuinka olisi kuppia pessyt niin entinen valkoinenhan se sisäpuolelta on. Tai oli, sillä nyt se on jälleen valkoinen! Homma kävi niinkin helposti kuin sirotteli kupin pohjalle hieman ruokasoodaa ja tipan vettä. Tuolla seoksella teetahrat sai hinkattua pois nopeasti ja ilman kemikaaleja. Ruokasoodalla saa myös pohjaanpalaneet ruuat irti kattilasta kun keität ruokasoodaa vedessä palaneen ruuan päällä hiljalleen!

  • Itselläni oli vähän aikaa sitten oikea käsi kipeänä, todennäköisesti rasittunut kouluhommien tekemisen takia (oppisikohan sitä vielä kirjoittamaan vasemmalla kädellä vaikka oikeakätinen olen?). Ideaalisiteitä en löytänyt mistään ja ainoa  löytämäni rannetukikin oli vasemmalle kädelle... Etsiskelin siis niitä keskellä yötä kun nukkumisesta ei meinannut tulla mitään säryn takia. Harmittelin asiaa kunnes muistin vaatekaapissani olevat Les Millsin Bodycombat käsisiteet. Kaksi sidettä rullailin käden ympärille parina yönä ja käsi parani :)

Jos teillä muilla on elämää helpottavia kikkakakkosia niin kommenttiboksi on vapaa :)
Rentouttavaa sunnuntaita ja hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)