tiistai 24. joulukuuta 2013

Joulu on taas, joulu on taas...

Hyvää joulua!
Vaikka se ei tänä vuonna kovin valkoiselta näytä...

Jouluaaton kunniaksi sain pitkästä aikaa nukkua ilman herätyskelloa ja tänään näytinkin ihan ihmiseltä noustuani sängystä. Eilisaamuna siis työkaveri tokaisi töissä mulle että: "Sä näytät olevan aika finito!" ja sitä kyllä olinkin. Vaikka kaupan joulukiireet saa mut henkisesti joulufiilikselle, on se raskasta fyysisesti. Treeniä ei tullut harrastettua salin puolella niin paljoa kuin olin ajatellut, mutta töissä hikoilin senkin puolesta. Saisikohan siitä jonkinlaisen merkinnän Heiaan?!


Nyt kun on kerran vapaata töistä, niin pakkohan sitä oli salille päästä! "Hullu!!" oli tosin porukoiden kommentti kun kerroin mihin oon menossa :D Mutta tiesin, ettei salilla ole ruuhkaa jouluna joten why not? Tankkasin ennen salia hieman jouluisemmalla tavalla, nimittäin piparitaikinalla! Tuli se jokajouluinen pakollinen overdose taikinaa kun leivoin pipareita koko perheelle jouluksi :)

Onneksi sisällä sentään on valkoiset maisemat!

Eilen olin jo käynyt hieman tekemässä keppijumppaa ja venyttelyt. Tänään oli luvassa hieman rankempaa treeniä. Alkuun puoli tuntia jammailua lämmöksi ja puoli tuntia salitreeniä. Koska kunnon säännöllisestä salitreeniputkesta on pitkä aika niin päätin tehdä koko vartalolle suunnatun treenin.

Jouluaaton (ruokahalunkasvatus)treeni:
Penkki 10-8-6
Leuanveto 10-8-6
Pystysoutu 10-8-6
Ojentajat taljassa 10-8-6
Vatsat penkissä 3x max

Puoli tuntia kului tuota tekiessä ähkien ja hikoillen. Yhtään sen enempää ei kuolleeseen oloon tarvittu. Liekö pitkä tauko vai se taikinaähky... Väsyneesta olemuksesta huolimatta fiilis oli korkealla! Pääsin jälleen kotoisaan tunnelmaan mun "kakkoskodissani". Ja treenin sivutavoite oli taattu menestys: Jouluruoka maittoi iltapäivällä oikein kunnolla! ;)

Nyt siirryn viinilasin ja koirien kera sohvalle köllöttelemään ja odottelemaan joulupukin saapumista!

Ai kiltti pitäisi olla? Eikö riitä jos on näin suloisen näköinen...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)