maanantai 30. joulukuuta 2013

Jäädytetyt banaaniherkut

Pitkän aikaa olen syönyt banaania lettujen ja smoothien muodossa, mutta äskettäin maapähkinävoipurnukan pohjan alkaessa näkyä päätin kokeilla uutta herkkua. Ohjeen tähän olin nähnyt pitkän aikaa sitten facebookissa jollain treenimotivaatiosivustolla. Siitä asti mun on pitänyt kokeilla sitä, mutta eipä lahopää ole tuollaista muistanut :D Tämä herkku on terveellisempi vaihtoehto, varsinkin kun nyt moni vuoden vaihtuessa päättää aloittaa jonkinlaisen dieetin. Tässä vihdoin ja viimein kuvien kera ohje tuosta kielen mukanaan vievästä herkusta!

 Tarvitset muutaman banaanin, maapähkinävoita ja nutellaa.


Viipaloi banaanit (mitä vinommin, sen isommat siivut saat) ja voitele siivut maapähkinävoilla ja Nutellalla. Viipaleet kannattaa laittaa pakkaseen vähäksi aikaa ennen tätä. Allekirjoittanut sai aikaan sotkua kun huoneenlämpöisiä banaaneja yritti voidella. Banaanit voi tottakai dipata sulaan suklaaseen/raakasuklaaseen niin halutessaan! :)


 Yhdistele voideltuja banaaniviipaleita makusi mukaan ja laita pakkaseen jäätymään...


 ...Tadaa herkku on valmis! 
Banaanit maistuvat hurjan hyviltä jo hieman jäädytettyinä jos et malta montaa tuntia odottaa. Jos kuitenkin jätät banaanit pakastimeen yön yli niin anna niiden hieman sulaa ennen kuin alat nauttimaan niistä :)


Hyviä herkutteluhetkiä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)