perjantai 13. joulukuuta 2013

Freedom
Huh toivottavasti viime yön myrsky oli siinä eikä pidempiä  sähkökatkoksia tarvitse kärsiä!

Pari viime viikkoa on mennyt aika lailla tukka putkella ja pinna kireällä. Tiistaina oli syksyn viimeinen tentti ja tänään viimeinen koulupäivä. Eilen tein jälleen tuttuun tapaan yömyöhään kouluhommia ja aamulla menin kampukselle kahdeksaksi viimeistelemään gis-raporttia. Yhdeksältä alkaneen kandiseminaarin olisin mielelläni jättänyt välistä, mutta koska olin opponointivuorossa niin en päässyt pakenemaan. Semman jälkeen pääsin raportin kirjoittamisen kanssa flow-tilaan ja sain kuin sainkin tehtyä ja palautettua sen (olin lähdössä suoraan töihin ja työ oli pakko saada valmiiksi joten ehkä se oli se tarvittava potku persukselle).

Töihin oli kiire, mutta ehdin käydä nappaamassa pähkinöitä mukaan Kampin Punnitse&Säästä-liikkeestä. Paahdetut maapähkinät toimitti tänään mun lounaan virkaa ja jälkiruuaksi oli tiramisu- ja kanelimanteleita. Palan painikkeeksi kylmää fantaa. 


Bussissa pähkinöitä mutustellessani alkoi tulla American Pie tyylinen fiilis: I've got four weeks immortality ahead! Toivottavasti tästä ei saa sellaista kuvaa ettei yliopisto olisi mulle tärkeä :D Stressipeikko on alkanut jo kummitella sen verran pahasti, että tämä tyttö on niin loman tarpeessa. Seuraavaan neljään viikkoon en aio uhrata ajatustakaan koululle! Täyden nollauksen jälkeen jaksaa jälleen porhaltaa eteenpäin :)

Joululomalle ei ole sen kummempia suunnitelmia. Töissä tulen käymään ahkerasti, sillä joulunaika on kaupassa lievästi sanottuna kiireistä aikaa. Tähän on pakko siteerata työkaveria joka totesi: "Hitsit sentään kun ei ole yhtään joulufiilistä kun ei ole töissä ollut vähään aikaan kiireisten ihmisten keskellä!". Katselin myös kauhuissani Heiasta etten tällä viikolla ole päässyt treenaamaan kuin alle kaksi tuntia! Univajeen lisäksi joululomalla tulen kyllä tuota treenivajetta paikkailemaan oikein kunnolla. Täytyyhän sitä treenata ihan senkin takia että jaksaa syödä kunnolla jouluruokia ;)

Tässä tämmöinen lyhyt tilannepäivitys. Hyvää viikonlopun alkua kaikille! :)

Ensilumi ja oman karvapallon tassut <3

Jospa sitä jonakin päivänä repäisisi ja makaisi vain koko päivän pyjamassa peiton alla lämpimän sosekeittolautasen lämmittäessä käsiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)