sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Viikon treenisaldoa

Jihuu tällä viikolla olen päässyt oikein kunnolla treenin makuun! Lieneekö syynä ollut toi aivan ihanan aurinkoinen kesäilma..? Pyörää tai rullaluistimia en vielä ole "jaksanut" kaivaa esiin, ehkäpä ensi viikon puolella. Tässä siis tämän viikon treenit:


Maanantai: Sh'bam
Tiistai: SpinningCardio, Core, BodyJam
Keskiviikko: BodyCombat
Torstai: Tanssi, Venyttely
Perjantai: Lepo
Lauantai: Tanssi, Jumppa
Sunnuntai: BodyJam, Lihaskunto

Yhteensä: 8,6 tuntia

Tuon lisäksi töitä on tullut tehtyä paljon. Perjantai ja lauantai on kaupassa ollut todella kiireisiä ja siellä on tullut myös ihan kivasti hikoiltua, jopa kylmäkaapeissa... Treenaaminen on tuonut oikein virkistävää vastapainoa arkeen :) Tästä tuli mieleeni, että pomo kysyi vähän aikaa sitten miten vietän vapaa-aikaani. Selitin innoissani minkälainen treeniohjelma mulla on kuntosalin puolella, kohta tulee maksimipainotreeni ja kaikkea muuta... Kun pomo kysyi tämän jälkeen mitä teen vastapainoksi, niin aloin latelemaan aerobisia tunteja joilla käyn aina spinningistä BodyJamiin. Vähän aikaa ihmettelin, että miksi pomo katsoo mua niin kummallisesti. Selitin pomolle ja sanon tässäkin: Leffoja on tullut katsottua sohvalla maaten miltein joka ikinen ilta :D

Seuraava treeniviikko alkaa löysäilemällä sillä mulla on huomenna hieroja <3 Tässä lopuksi muutama kuva loppuviikon saleiluista:


Torstaina venyteltiin :)
 
Streching is a bitch -.-

Ekaa kertaa steppailemassa!

Kännyn itselaukaisimella leikittely oli hieman haussa... :D


Sunnuntain viettoa

Melkein taipuu oikeaan asentoon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)