keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vapun viettoa


Juhlistin eilen vappua ryntäämällä salille ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon. Olo oli kuin pikkulapsella karkkikaupassa. Lauran kanssa päädyttiin ryhmäliikuntasalin puolelle tanssahtelemaan jamin ja sh'bamin tahtiin. Yritän aloitella treenaamisen kevyemmin nyt kun olen viimeinkin terve, mutta se näyttää olevan mulle aika vaikeata. Vaikka vedinkin matalammalla teholla treenin, oli jo parin biisin jälkeen suu kuivana ja sydän hakkasi kurkussa. Kuitenkin siitä seurannut tajuttoman euforinen olotila oli sen arvoinen! Kahden viikon pakkolevon aiheuttama itkupotkuraivariolo helpottui huomattavasti :)

Tänään jatkoin vapun viettämistä salilla. Lämmöt sain jammailemalla puoli tuntia. Mulla oli ollut tarkoitus mennä salin puolelle vetämään pt:n tekemää treeniohjelmaa, mutta jamin päätteeksi päätinkin hakea pumppikamat ja vedin omanlaiseni treenin. Pumpin musiikkia kuunnellen tottakai! Olin ainoa ihminen koko salilla joten volumen uskalsi kääntää juuri niin kovalle kuin tarvitsi fiilikseen päästäkseen ;)

Latasin tankoihin sellaiset painot, jotka oli jostain pumpin ja salin väliltä. 3 sarjaa tein samaa liikettä niin monella toistolla kuin vain jaksoin. Voi sitä hien ja irvistysten määrää! Tälläinen setin vetäisin:

Kyykky
Penkkipunnerrus
Kulmasoutu
Maastaveto  
Hauiskääntö
Ranskalainen punnerrus
Pystypunnerrus
Pystysoutu
Viparit
Vatsat+selkä

Kaiken kruunasi mun uusi rakkaus eli infrapunasauna! Makasin siellä puoli tuntia lämmöstä nautiskellen ja  lehtiä lueskellen. Aikamoisen lötkö olo oli koko loppuillan... :D4 kommenttia:

 1. Mä en ole ihan vielä päässyt tuohon infrapunasaunaan sisälle, kun yhdellä salilla jolla kävin n. 5 vuotta sitten oli sellainen, mutta siellä ei mun mielestä edes tullut hiki! Pohjalle piti vetää joku kunnon treeni, jos halusi saada siellä saunassakin hien virtaamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka kauan sä oot istunu siellä? Pariin ekaan minuuttiin ei mullakaan tunnu mitenkään kuumalta olo, mutta sen jälkeen hiki alkaa virtaamaan oikein kunnolla :D

   Poista
  2. Mun mielestä siihen aikaan ohjeissa oli että siellä saisi olla max 45 minuuttia :O

   Poista
  3. Juu 45 minuuttia on tosiaan maksimi. Mutta ihmettelen suuresti jos siinä ajassa ei ala hiki virtaamaan!

   Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)