sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Helmikuun Insta

Miten niin nyt on jo maaliskuun alku? Ei ole todellista! Aika tuntuu menevän ihan liian nopeasti... Omalla kohdallani näiden viime viikkojen nopea kuluminen johtuu kyllä todennäköisesti siitä, että kaksi edellistä viikkoa preppasin itseäni henkisesti aloittamaan tenttikirjaurakan ja tämän viikon olen ollut joka päivä nenä kiinni tabletissa e-kirjaa lukien. Seuraavat puolitoista kuukautta sama jatkuu. Onneksi aihe on kuitenkin itseäni hyvin paljon kiinnostava, joten mielenkiinnosta johtuvaa puutumista ei varmasti ole luvassa.

Tässä kohtaa kuitenkin siirrytään pois tenttikirjojen maailmasta ja mennään asiaan. Eli mun helmikuun Instagramini "helmiin" jos näin voi asian ilmaista. Nimimerkillä @turunennoora löydät mut sieltä, sivupalkista löytyy myös viimeisimmät kuvani!

Kevään kaikista stressaavin osuus eli tutkimusseminaari esityksineen tuli suoritettua alkuvuodesta. Mulla on aivan kamala esiintymiskammo, joten päätin että jos ja kun selviän juoksematta pakoon tai pyörtymättä esityksestä niin palkitsen itseni hyvällä kahvilla ja kakkupalalla Kampissa sijaitsevassa Cafe Beaniessa. Ja kuten kuvasta näkyy niin kaikki meni hyvin!

Pakollinen koirantassukuva helmikuuhunkin mahtui!

Eräänä viikonloppuna istuttiin päivällä nuotion ääressä kaveriporukan kanssa. Ilma oli mitä mahtavin, ei liian kylmä ja aurinko paistoi sopivasti. Kukapa ei viettäisi aikaansa ulkona noin kauniin taivaan alla?

Ystävänpäivän alla kauppoihin ilmaantui toinen toistaan kauniimpia tulppaanikimppuja. Voi sitä valinnanvaikeutta kun piti noista yrittää valita kaksi kimppua... Olisin halunnut ihan kaikki!

Vapaapäivän viettoa Porvoossa serkkuni luona. 

Ostin itselleni hieman työkaluja kynsien koristelua varten. Amatööritasolta aloitetaan ja katsotaan mihin Instagramin videoita tuijottelemalla ja harjoittelemalla pääsee. Kuvasta huomaa, etten ensimmäisellä kokeilukerralla osannut päättää yhtä tiettyä kuviota joten tulos oli tämä.

Monen yliopistovuoteni aikana olen oppinut, että mun motivaationi ja keskittymiseni tenttien suhteen on parhaimmillaan kun olen jossain muualla kuin kotona. Parhaimmillaan se on kahvikupposen äärellä kahvilassa, jossa lepuutan silmiäni katselemalla ohi kulkevia ihmisiä.

Ihanaa maaliskuun alkua! :)


2 kommenttia:

  1. Ihana koonti :) Ja tulppaanit on valloittaneet miunkin sydämen, miten niin yksinkertaiset kukat voikin olla niin kauniita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä niin kauniita. Ja etenkin se halpa hinta houkuttaa, vaikka sitten tuleekin ostettua ihan vain vahingossa kaksi kertaa niin paljon kuin olisi ajatellut ;)

      Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)