sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Yves Rocher

Vähän aikaa sitten vietin vapaapäivääni Porvoossa serkkuni luona. Siinä erästä keskustan ostoskeskusta kiertäessäni huomasin Yves Rocherin liikkeessä isot -50% loppuunmyyntialennuksia kirkuvat kyltit, joten en voinut olla vastustamatta kiusausta. Kuka nyt ei haluaisi käydä tekemässä selvää säästöä, etenkin kun kyseessä on varsin laadukas kasvipohjaiseen kosmetiikkaan erikoistunut yritys?

Moneen vuoteen en ole käyttänyt Yves Rocherin tuotteita (miten ihmeessä mulla on tämä voinut mennä näin täysin ohi?), joten kävin liikkeen kaikki hyllyt läpi tutkien kiinnostavien tuotteiden etiketit tarkasti. Mukaan tarttui kivasti tuotteita, alennuksien jälkeen yhteenä noin 36 euron edestä eli siis oikeasti 72 euron arvosta.

Mitä ostoskoristani lopulta löytyikään?

Kaksi erilaista vartalovoidetta ja yksi suihkugeeli, joissa oli juuri sopivasti tuoksua. Tykkään hemmotella itseäni ihanan tuoksuisilla suihkuhetkillä tai hieromalla kroppaani hyväntuoksuisia voiteita ennen nukkumaanmenoa. Arjen pientä luksusta. Ja koska itselläni on etenkin talvisin niin kuiva iho ettei jokailtaisia voiteenläträyssessioita voi jättää välistä...

Muutama shampoo löysi tiensä arsenaaliini. Silikoniton hilseshampoo ja Lauran suosittelema Monoi de Tahiti hair & body wash. Ostan yleensä varastoon shampoita ja vartalovoiteita kun löytyy hyviä diilejä. Niitä kuitenkin aina tarvitsee eivätkä ne siksi mene koskaan hukkaan!

Musta kimalteinen nestemäinen eyeliner ja violetti silmänrajauskynä sujahti myös ostoksiini mukaan. Ihan vain siksi ettei minulla sattunut jo ennestään olemaan sellaisia. En malta odottaa, että saan tilaisuuden käyttää näitä.

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä: Sivellin ja pistekynä kynsien koristelua varten. Jo vähän aikaa nämä ovat olleet ostoslistallani kiitos Instagramin ihanien kynsivideoiden, mutta kaupoissa pyöriessäni silmiin ei ollut sattunut niitä. Ehkä ihan hyvästä syystä, nyt sain ne puoleen hintaan! Näillä on tullutkin jo muutaman kerran leikittyä...

Käytättekö te Yves Rocherin tuotteita? 
Onko vinkkejä muista tuotteista, joita kannattaisi jatkossa kokeilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)