lauantai 16. toukokuuta 2015

Virtuaalinen ohjaaja palveluksessanne

Viime vuoden puolella käydessäni tutustumassa toisella salilla sain kuulla virtuaalitunneista. Ohjelma esim. BodyPump valitaan television kosketusnäytöltä, jonka jälkeen seinällä olevalle valkokankaalle heijastuu valitun mittainen setti virtuaalisine ohjaajineen. Tuolloin selasin muutaman kerran näyttöä, mutten uskaltanut mennä kokeilemaan. Millainen muka voisi salitunti olla ilman liveohjaajaa...?

Nyt ovat virtuaaliset tunnin saapuneet kotisalilleni spinnig- ja jumppasaliin. Valittavina on sekä ohjaajiemme tunteja että Les Millsin tunteja RPM:stä combatiin. Toissapäivänä satuin saapumaan sellaiseen aikaan ettei spinningsalissa ollut ketään ja uteliaisuus vei voiton epäluulosta.

by Laura
Minuutin kuluttua RPM ohjelman valitsemisesta alkoi hikinen kolmevarttinen. Meidän salilla kun on rutkasti enemmän naisia ohjaamassa kuin miehiä niin ohjaajissa ei todellakaan ollut valittamista!

by Laura
Millainen tunti oli? Alun outoudesta -yksin polkemisesta ja ohjaajan "puuttumisesta"- huolimatta tuli tehtyä tiukka ja hikinen treeni. Jos on tottunut liveohjaajien tsemppaamiseen, tarvitsee hieman totuttelemista virtuaalitunteihin. Toisaalta jos on tiukka aikataulu tai pitää yksin treenaamisesta ovat virtuaaliset tunnit aivan nappiosuma!
Mikä on teidän mielipiteenne virtuaalitunneista: Hit or miss?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)