lauantai 2. toukokuuta 2015

Jäädytetyt jugurttiherkut

Instagram vilisee frozen yogurt bites eli jäädytettyjen jugurttiherkkujen kuvia...

kuva
 ...Eikä voi sanoa etteikö tuollaiset olisi houkuttelevan näköisiä! Kesän saapuessa nuo toimivat aivan varmasti ihanan viilentävänä välipalana tai jälkiruokana. Tällä viikolla en enää pystynyt vastustamaan kiusausta vaan oli aivan pakko päästä kokeilemaan niiden tekemistä. Asettelin muovirasiaan muutaman paperisen muffinivuoan ja päätin aloittaa kokeilun tekemällä "tavallisia" jugurttiherkkuina eli ilman marjoja tai pähkinöitä. Jugurtiksi valikoitui jääkaapissa ollut Arlan Luonto+ mangojugurtti.Tarkoituksenani oli siis esitellä teille kuvankauniita jugurttiherkkuja hienosti lautaselle aseteltuna, mutta... Innostuksissani en miettinyt sen enempää heiveröistä paperivuokavalintaani kuin reseptin kaivamista netin kautta. Kuinka vaikeata noiden tekeminen voi olla? Piece of (yogurtbite)cake right? Tässä tulos:Saatte ihan luvan kanssa nauraa!

Omarin ilme kuvastaa hyvin omaani kun avasin rasian kannen. Mun ihanan pyöreät ja sileät jugubitesini olivat aikamoisia... Noh kuva kertoo kyllä kaiken! Seuraavalla kerralla kokeilen kestävämpiä vuokia, laitan bitesit metalliseen muffinivuokaan tai pursotan pussista (jep, nyt etsin ihan oikeasti sen ohjeen netistä). Seuraava kerta tosiaan tulee, sillä nuo olivat aivan tajuttoman hyviä!

Nämä ovat aivan varmasti kesän healthy eating hitti! Mikäs sen parempaa kuin syödä "herkkuja" jokainen päivä. Ja vain taivas rajana näiden tekemisessä! Omenasoseen ja jugurtin sekoitus? Hunajaa kiehkuroina makeuttamassa? Kerrosbiteseja kaakaokerroksineen?

Yummy! Go ahead and give it a try!

2 kommenttia:

  1. Oooooh...! Tää kyllä todellakin kuulostaa ensi kesän hitiltä, ainakin itselläni! :) Tänks vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa muistaa kestävämpi vuoka. Amerikanmuffinien paperinen vuoka voisi ehkä olla tarpeeksi tuhti! :)

      Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)