torstai 14. toukokuuta 2015

Ruotsin shoppailuja

Viime viikon Tukholman visiitillä yksi kokonainen päivä oltiin pyhitetty shoppailulle. On se shoppailuterapia vaan aina niin mukavaa, varsinkin paikoissa joissa ei yleensä käy. Vaikkei mitään löytäisikään niin uusien vaatteiden ja tavaroiden katseleminen tuo ainakin itselleni hymyn huulille. Tällä kertaa sattuikin niin hyvä tuuri, että löysinkin mukavasti uusia vaatteita. Johtuikin ehkä juuri siitä etten mennyt sinänsä etsimään (vaikka tarvitsinkin uusia housuja ja paitoja ja...) mitään erityistä vaan katselin vain monen monien kauppojen tarjontaa.

Tälläisiä löytöjä tein!

Vero Modasta ostin maksimittaisen mustan hameen, jossa on polven korkeudelle asti halkio. Tällä viiletetään tämä kesä! Aikaisemmin mulla ei tätä vaatekappaletta ole löytynytkään vaatekaapista.
kuva

Cubukselta löytyi kahdet ihanat trikoohousut, skinny-mallia molemmat. Vetoketjuilla koristellut housut ovatkin monikäyttöiset, ne ovat mukavat arjessa ja tarpeeksi siistit juhlallisiinkin tilaisuuksiin.

Tarkempi kuva vetoketjuista:

Dea Axelssonilla silmään iski norsuprinttinen paita. Olen aina rakastanut kaikkea norsuihin liittyvää joten en vain voinut lähteä ulos kaupasta ilman tätä!

Bik Bok liikkeen saalis oli tänä aivan ihana olkapäistä avonainen paita. Hieman väljempi malli sopii aivan mahtavasti tiukan nilkkapituisen hameen seuraksi!

 H&M sisään astuessa tuli heti mieleen kesä. Paikalla oli sesongin kevyitä vaatteita ihanine kuvioineen. Kesän rantavaatteeksi valiutuikin tämä suloinen tunika.

Illanviettoihin mukaan tarttui musta selästä avonainen toppi, jossa on selän yläosassa hauska kultainen ketju-yksityiskohta!

Stadiumia ei voinut lomallakaan unohtaa. Olisin jälleen voinut ostaa koko kaupan tyhjäksi, mutta sain jotenkin pidettyä näppini erossa melko hyvin kaikesta (täytyy kuitenkin myöntää, että aika monta vaatekappaletta sovituskoppiin raahasin). Mukaan pääsi silti tämä Niken aivan ihana pinkki huppari! Koska Niken huppareita ei vain olla liikaa, right? RIGHT!
kuva


Oletteko te päässeet kevään kunniaksi koluamaan kauppoja ulkomailla tai Suomessa? :)

2 kommenttia:

 1. Noniin, mie melkein arvasinkin tämän että et sie reissultasi ihan tyhjin käsin ole kotiin palannut ;)

  Ja ei, en ole päässyt. Tai ehtinyt. Rahapussi kiittää mutta haluaisin kulkea kesällä edes joissain uusissa kuteissa enkä jo viimekesän auringonpolttamissa rytkyissä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotakin olisi ollut vialla jos olisi sieltä tyhjin käsin tullut, Tukholmassa on sentään hieman enemmän valinnanvaraa kuin esim. Helsingissä!
   Ja onhan tässä vielä aikaa kesään, ainakin näin ilmojen puolesta... ;)

   Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)