tiistai 21. lokakuuta 2014

New in!

Tällä viikolla saa rentoilla (jos tenttikirjojen lukemista ei lasketa), sillä on luku- ja tenttiviikko yliopistolta aka vapaata ja vain muutama päivä töitä. Sen sijaan, että tänään olisin viettänyt koko päivän tabletin edessä verkkokirjaa selaten päätin lähteä kiertelemään kauppakeskus Selloa. Pitkään aikaan en ole shoppailemassa käynyt enkä nytkään lähtenyt mitenkään etsimällä etsimään joitain tavaroita. Vain kiertelemään kauppoja, hypistelemään ihania tuotteita ja tuoksuttelemaan uusia tuoksuja.

Toi "en mä nyt mitään erikoista etsi (vaikka tarvitsen uudet housut ja....)"-tekniikka toimi ja mukaan tarttui muutama pussi uusia vaatteita. Ja se joka sanoo, että shoppailu on terapeuttista on aivan oikeassa! Tässä muutama kuva tämän päivän ostoksista :)

Uudet pitkät treenihousut toisten yksinäisten pitkien seuraksi (Gina Tricot).

Yhdet, kahdet ei vaan kolmet housut! (Cubus).

Basic hame (H&M).

"But first, let me take a selfie!" biisin soidessa päässä tuli niin hyvä fiilis ja oli pakko napata tää ihana paita mukaan. Sivuissa ihanaa pitsiä (Kappahl).

Pikkujouluja ajatellen (Kappahl)...


Nyt lähden jatkamaan tämän päivän hemmotteluja, sillä hieroja kutsuu! :)
Hmm voi tosin olla, että tiedossa on tuskaisen ulinan sekainen tunti...

2 kommenttia:

 1. Onpa kivoja ostoksia! Ja tietty miun silmät nauliintui treenitrikoiden jälkeen noihin harmaisiin kollareihin...lieköhän löytyisi miullekin tarpeeksi pitkää lahkeenpituutta?! Uudet kotihousut ois nimittäin tarpeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm ai että kuinka sun silmäsi nauliintuikaan juuri treenihousuihin, johan on kumma?! Heh no juu...
   Noi harmaat kollarit on boyfriend tyyliset ja siniset on skinnyt. Ja kokeilemallahan se vaan selviää sopiiko! Mietin aluksi kans ottaisinko noi kotihousuiksi vain. Cubuksella oli myös ihan uberpehmeitä housuja, voipi olla että kipaisen siellä pian uudestaan hakemassa ne kotihousuiksi! :)

   Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)