sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Intensiivistä opiskelua

Voihan nokipallot ja piilevät piilevät sentään!
Ekan maisterivuoden ensimmäiset puolitoista kuukautta ovat kuluneet intensiiviopiskelun parissa. Vielä kun keksin, että ehtiihän tässä samalla lukea kehitysmaantieteen syventävän kirjallisuuden niin kaikki vapaa-aika on oikeastaan mennyt opiskellessa. Toi mulle vapaaehtoinen kehitysmaantieteen kirjatentti oli taas yksi mun nerokkaista päähänpistoista. Aihe tosiaan kiinnostaa, mutta poliittisen ekologian takominen päähän on välillä aika hankalaa. Toisaalta "onneksi" tätä aihetta käsittelevä kirja on ensimmäinen kirjatentin kolmesta kirjasta, joten seuraavat voivat olla helpompilukuisia. Hope so!


En tiedä onko syksystä vai opiskelun ylikuumentamista aivoista johtuen, mutta itselläni on jo elokuusta asti ollut vaikeata nousta sängystä kunnolla heränneenä. Illalla ajatukset luistavat kuin voideltuina, mutta vaikka kuinka aikasin yrittäisin mennä nukkumaan niin seuraavana aamuna olen aivan zombi. Herään sitten viideltä tai yhdeksältä. Onko teillä lukijoilla samanlaisia vaikeuksia vai heräättekö jo virkeänä kukonlaulun aikaan? Olen miettinyt pitäisikö kenties aloittaa c-vitamiinin syömisen tai antautua mainoksen uhriksi ja kokeilla Beroccaa. Ihan mitä vaan, että saisi aamulla nauttia olostaan eikä taistella lupsahtavien silmien kanssa...


Viikolla ei herkutella- periaatteestani olen pystynyt pitämään hyvin kiinni ja olenkin tähän muutokseen aika tyytyväinen. Muutaman kerran on kuitenkin ollut kiva leikkiä "urbaania opiskelijaa" ja mennä istumaan Kampissa sijaitsevaan Cafe Beanieen lattekupposen kera. Nyt keskiviikkona mukaan eksyi ihan vain vahingossa kakkupala. Aivot tarvitsevat sokeria kun niitä kuormitetaan opiskelulla vai mitä? ;)

Miten teillä on muuten lähtenyt syksyinen arki rullaamaan, koulussa tai töissä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)