lauantai 23. elokuuta 2014

Lenkkipolulla

Tällä viikolla mulla on ollut vähän töitä ja vapaa-aikaakin siis tavallista enemmän. Kaikkea on tullut puuhattua ja etenkin valmistauduttua Midnight Runia varten. Tämän viikon treenit ovatkin koostuneet siis BodyJameista (joita ei jätetä mistään syystä välistä) ja lenkeistä. Joko ulkoilmassa tai sisätiloissa. Ulkona kun on tullut vettä viimeisen viikon aikana koko kesän sateiden verran.

Tämä lauantai alkoi totuttuun tapaan BodyJamilla ja jatkunee juoksulenkillä nyt kun ilmakin kirkastui :) Miten teidän viikonloppu on alkanut? Millaisia suunnitelmia on? Oliko joku eilen tai onko joku tänään menossa irrottelemaan sokkaa Cheekin tahtiin?

Pää on sen verran tyhjä ettei tähän postaukseen tule enempää tekstiä, muutamia kuvia kuitenkin ajattelin lenkkipolkuni varrelta laittaa tähän. Itse tykkään kovasti käydä lenkillä näissä maisemissa!







2 kommenttia:

  1. Vitsit mitä lenkkimaisemia! Toivottavasti syksy olis mahollisimman kuiva (ens viikko tosin ei siltä ainakaan näytä :D...) että pääsis heittämään lenkkejä vielä mahollisimman pitkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei hirveän kivalta kyllä toi ulkoilma ole lenkkeilyn kannalta näyttänyt. Itse en ainakaan tykkää sateessa juoksemisesta sitten ollenkaan. Kunpa se sade alkaisi pikkuhiljaa loppumaan. Varsinkin tuossa viikonlopun aikana kun olisi se Helsinki Midnight Run... :D

      Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)