torstai 28. elokuuta 2014

HMR tule jo...

Helsinki Midnight Run lähestyy nopeasti ja samalla jännittäminen alkaa kolkutella ovea. Äsken tuohon juoksuun oli monen monta viikkoa ja nyt se on jo muutaman päivän päästä! Ihmeen vähällä olen onneksi jännittämisessä päässyt toistaiseksi verrattuna siihen mitä luulin jännittäväni. Syke nousee oikeastaan silloin kun joku tuttu kyselee miten treenaaminen sujuu tai joko jännittää.  Juoksua varten treenatessa on ollut sekä hyviä että huonoja päiviä. Hyvinä päivinä juoksuflow on ollut sellainen, etten ole ajatellut lenkin varrella yhtään mitään ja muistan lenkistä vain alun ja lopun Sportstrackeria tsekatessani. Huonoina päivinä olen ehtinyt manata itseni moneen kertaan kun usko omaan voimaan on ollut koetuksella.

Eilen fiilikset kasvoivat kuitenkin potenssilla sataan kun hain oman HMR starttipakettini Kampin Stadiumista. Paketti sisältää Helsinki Midnight Run paidan (joka on tämä vuonna ihanan lohenpunainen), kenkiin kiinnitettävän sirun sekä  rannekkeen. Juoksuvarusteitani täydensin Socin pannalla sekä Niken ihanalla käsivarsikotelolla. Sävyjen puolesta ne eivät ole ihan matchy-matchy, mutta kun jamista on saanut vaikutteita kaikenlaisten värien sotkemiseen yhtäaikaa niin en voinut vastustaa kiusausta. Mitäs tykkäätte?

Muutamasta epäilyksen hetkestä huolimatta tiedän ja uskon kuitenkin siihen, että maaliin asti pääsen. Kuten Laurakin on mulle monesti hokenut: "Kun luulet ettet jaksa niin sulje silmäsi hetkeksi - oletko oikeasti väsynyt? Sä jaksat kyllä vielä!" Vaikka kympin lenkki on todella haastava niin sen kyllä aion suorittaa tulevana lauantaina. Vaikka nelinkontin!

PS. Onko muita Helsinki Midnight Runiin tulijoita? Juoksijoita tai kannustajia? Mielelläni hengailisin samanhenkisessä porukassa ennen lähtöä tai vaikka maaliintulon jälkeen :) Omat kommentit, fiilikset ja vinkit  ovat myös tervetulleita täällä bloginkin puolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)