torstai 12. marraskuuta 2015

Minibreikki

Tämäkin viikko on hurahtanut tutulla meiningillä eli nenä kiinni kirjassa miltein koko päivän. Ensi viikolla on -toivottavasti- viimeinen pakollinen kirjatentti, joten hieman paineita on. Ja toisaalta odotusta siitä ettei maantieteen saralta ole enää pakko suorittaa kirjatenttejä. Jos jokin kirja kiinnostaa niin luen sen, mutta ilman sitä pänttäämisen aiheuttamaa tuskaa.

Eilen pääsin hengähtämään kun lähdin hyvän ystäväni kanssa Helsinkiin shoppailemaan miltein koko päiväksi. Itse lähdin lähinnä vain seuraksi, fiiliksellä että jos jotain löytyy niin onhan se kiva. Tämä fiilis kannatti, sillä löysin sattumalta kaipaamani ohuen kuoritakin talven lenkkejä varten Stadiumiusta ja urheilutakin H&M:ltä. It's all about those layers! 

Stadium: Everest kuoritakki

H&M: Hupullinen urheilutakki
Muuta kun ostoslistaltani ei löytynyt niin loppupäivän fiilistelinkin vain kaupoissa. Etenkin Stockmannilla tuli ihasteltua jouluasetelmia ja huokailtua ihanien laukkujen perään naisten asusteiden puolella. Piti hokea koko aika päässä "opiskelijabudjetti, opiskelijabudjetti" etten vain ostaisi mitään. Etenkin Moschinon ja alapuolisessa kuvassa olevat Teb Bakerin laukut tuli tarkasteltua hyvin yksityiskohtaisesti.


Pitkään aikaan en ollut shoppailukierroksia harrastanut. Enkä muistanut kuinka ihania ja rankkoja ne ovat. Tähänkään päivään mennessä en ole tajunnut miksi kaupoissa ja etenkin sovituskopeissa pitää olla järkyttävän kuumat spottivalot? Eipä tarvinnut päivän kävelyn jälkeen lähteä salille eikä lenkille. Onneksi vielä muutaman kerran tulen ihan yliopistonkin puolesta käymään Helsingissä niin pääsen kiertelemään uudestaankin jouluhumussa, sen verran innostuin jälleen tuosta kiertelystä. Niin ja pakkohan tuo Forumiin aukeava Victoria's Secret on pakko päästä tarkistamaan, sinä päivänä tosin lompakko saa jäädä kotiin...

4 kommenttia:

 1. Tuo on niin perus...kun lähtee "vain katselemaan jos jotain löytyisi", niin löytää varmasti. Mutta auta armias, jos lähtee etsimään jotain tiettyä, niin aivan varmasti palaa kotiin tyhjin käsin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta hyvä, toisaalta... Mutta onneksi tuli tehtyä reissu paria päivää ennen palkkapäivää muuten olisi voinut ehkä käydä hassusti :D

   Poista
 2. Vähän oon pitäny taukoa blogien lukemisesta, niin vastaan nyt sit kerralla joka toiseen postaukseen xD MUTTA! Tuo Hennesin fleece (?) -pusakkainen näyttää just eikä melkein loistavalta talvilenkkeilyyn! Onko jo kokemusta käytössä, onko hyvä? Lämmin? Ei ahista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi pusakka ei ole fleeceä vaan jotain teknistä pehmeän napakkaa kangasta. On kyllä muuten aivan mahtava ja suosittelen jos sitä vielä löytyy esim. nettikaupasta!

   Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)