keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Tuorepuurosmoothie

Nyt kun jonkin aikaa olen seurannut Annan blogista herkullisen näköisiä smoothiekokeiluja päätin minäkin inspiroitua ja kokeilla surauttaa itselleni pitkästä aikaa aamiaissmoothien blenderillä. Kiitos sen etten käyttänyt mittaa (koska mihin niitä nyt tarvitsee), smoothien sekaan hulahti "hieman" enemmän kaurahiutaleita kuin oli tarkoitus. Eipä tässä mitään, tuloksena oli siis tuorepuuro. Tuorepuuroja olen tehnyt silloin tällöin sekoittamalla aineet edellisenä iltana ja antamalla puuron tekeytyä yön yli jääkaapissa, joten tämä oli oikein tuore versio tuorepuurosta minulle. Ja koska satuin onnistumaan siinä maunkin suhteen niin tässä teille aurinkoisen tuorepuuron ohje aamujenne iloksi :)


Tähän tuoreeseen tuorepuuroon tarvitset:
1 purkki rahkaa
1/2 purkkia Bonne-sosetta (itse käytin mangoa)
kaurahiutaleita haluamasi verran
 pellavarouhetta
chiasiemeniä

Aineet blenderiin ja sekaisin. Suosittelen laittamaan hedelmäsoseen pohjalle sillä maitorahkan jos laittaa ensin niin sehän pysyy pohjassa eikä sekoitu, uskokaa allekirjoittanutta... Herkullinen aamiainen on valmis hetkessä! :)

Bon appetit!

2 kommenttia:

  1. NAM!! Tuorepuurot on lähdössä seuraavana kokeiluun täällä! ;) Vähän oon pimittänyt näitä smoothiejuttuja blogistani vaikka Instassa oon kuvia julkaissut - ajattelin tehdä tässä lähiaikoina vähän kattavamman postauksen aiheesta ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)