perjantai 2. lokakuuta 2015

Syyskuun insta

Syyskuu hujahti ohi tuosta vain kiitos yliopiston alkamisen. Suurin osa päivistä on mennyt nenä kiinni tenttikirjoissa, siksi tämä postaus hieman myöhästyi. Tässä syyskuun satoa Instagramini puolelta (löydät minut sieltä nimimerkillä @turunennoora)!

Raikas look ensimmäisenä koulupäivänä!

 Kirjaston tuolit ovat olleet kovassa kulutuksessa lukiessani kolmea tenttikirjaa.

 New in! Ostin elämäni ensimmäisen oman auton, vihdoin ja viimein! Mielipiteitä Citroenista tuli puolesta ja vastaan. Pakkaset sen vasta kertovat tuleeko joku mut hakemaan tienposkesta vai kyytsäänkö itse kriitikoita kun heidän "kunnon" autonsa eivät käynnistyneet... ;)

 Mehulinko on edelleen pitänyt pintansa miltein jokapäiväisessä käytössä. Tässä kuvassa "kupista" eli kannusta löytyy porkkana-appelsiinimehua. Jostain syystä porkkanat ovat nousseet mun lemppareiksi mehuissa ja miltein kaikissa käytän pohjana porkkanaa. Voipi johtua tosin siitä, että metsästän yleensä kahden kilon säkkejä ja niistä riittää ainetta mehuihin pitkäksi aikaa.

 Instagramini ei olisi mun näköiseni ellei koirani Omar esiintyisi siellä säännöllisen epäsäännöllisesti!

 Kamppiin avautui juuri yksi Suomen ensimmäisistä Espresso House- ketjun kahviloista. Todella ihana ja kutsuva sisustus! Ja on se syötävä & juotava tarjontakin tietty ihan hyvää.

 Syksyn marjoista osa on päätynyt pakkaseen, mutta osa myös lautaselle sellaisenaan tai vaikkapa banaaniletun kera. 

 Porrastreenien viimeisiä kertoja tältä vuodelta on tullut harrastettua. Saisipa vielä lokakuun armonaikaa näihin treeneihin ilman liukastumisvaaraa.

Pihan kukat ovat vaihtuneet kylmyyttä kestävämpiin lajeihin. Ihanan pirteitä nekin kuitenkin ovat!

Syksyistä alkavaa lokakuuta kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)