tiistai 13. tammikuuta 2015

2014 Heia

Ihan ensimmäiseksi on pakko sanoa niille jotka ei vielä tiedä, että HeiaHeia on aivan mahtava! Itse en ainakaan enää pysyisi edes kalenterin treenimerkintöjen avulla perillä milloin olen liikkunut ja kuinka paljon. Kalenteria kun en jaksa välttämättä edes muokata vaikka treenien aikataulut muuttuisivat. Ja onhan se kivaa saada muilta kannustuksia ja kommentteja treeneistään.

Nyt kun mulla on Heiaa hurjat kaksi vuotta takana niin ajattelin tehdä postauksen, jossa vertailen noita kahta viime vuotta treenien suhteen.

2014

2013

Hups! Treenimäärät olivat tippuneet viime vuonna kolmasosalla vuodesta 2013. Eipä tuo ihme toisaalta, sillä viime keväänä tuli pakerrettua kandi ja viime syksy oli todella tiukka. Todella tyytyväinen olen kuitenkin tuohon treeni- ja tuntimäärään kun nuo edelliset seikat ottaa huomioon! BodyJam leijui edelleen lyömättömänä ykkösenä. Se on meidän salilla yleinen hyvän naureskelun aihe: Jammaajat tulevat salille vaikka keskiyöllä diskoilemaan jos niin kalenteriin laitetaan! Tänä vuonna valmistautuminen Helsinki MidnightRuniin sai juoksemisen ja juoksumaton nousemaan Top5. Kuntosali ja spinu ovat edelleen viiden "suosituimman" joukossa, vaikka niitä ei ole tullut määrällisesti harrastettua niin paljoa.

2014

2013

Viime vuonna olin hirveän laiska kirjoittamaan sairauspäiviäni Heiaan. Esimerkiksi kesäkuussa olin pari viikkoa kipeänä, mutta sitä en ole jaksanut merkkailla mukaan. Tänä vuonna voi olla etten kirjoita ollenkaan sairauspäiviä Heiaan, sillä mulle ei ole aivan auennut minkälainen funktio niillä tuolla olisi. Mieluummin muistelen omia treenejä kuin tuijotan sairaspäivien rasteja!

2014

2013

Toinen vuosi kun katselen näitä tilastoja ja vieläkään en osaa lukea oikealta vasemmalle, vaan alan lukemaan 1, 4, 7, eikun... Tuota kakkoskohdan kävelyä ei pidä sekoittaa ihan kävelyyn vaan sekin kuuluu mun juoksuharjoituksiin. Näyttäen en vain ole osannut laittaa sitä aina samaan kategoriaan. Vanhat tutut perussuosikit tosiaan löytyvät molemmilta listoilta, viime vuonna tuli myös muutama uusi tuttavuus.

Iloinen yllätys oli se, että vaikka luulin etten käynyt yhdelläkään BodyPump tai BodyCombat tunnilla niin olen näyttäen molempia harrastanut hurjat kaksi tuntia! Vuonna 2013 pumpattua tuli 15 kertaa ja combatia harrastettua 11 kertaa. Unelmoin siitä, että pääsisin samalle tasolle kuin ihana jumppahullu Mine! Koulukin muuten näkyy tuolla 2014 listalla sentään fyysisenä työnä edes kerran: muutaman tunnin mittaisena suokävelynä. Uusina tuttavuuksina (kiitos Lauran!) on viime vuoden listassa mm. tallityöt, rytminen voimistelu sekä lentopallo.

Innolla odotan mitä vuosi 2015 tuo tullessaan. Toivottavasti enemmän treenejä! Jos tähän muutamaan ensimmäiseen viikkoon on uskominen niin hyvältä näyttäisi. Treenikärpänen on puraissut hyvin ja tuntuu kuin olisin löytänyt kunnolla uudelleen liikunnan ilon. Kasvavien treenimäärien lisäksi olisi toki kiva saada uusia treenilajeja listalle. Olen jo muutaman tovin ehtinyt pohtia esimerkiksi vesijuoksun kokeilemista tai joogaamisen aloittamista. We'll see!

4 kommenttia:

 1. Vitsi, miten mahtava määrä sulla erilaisia lajeja! Itellä tuntuu, että juuri ja juuri pääsee vuoden aikana siihen pariinkymmeneen... Ja sekin tuntuu jo paljolta, oon niin tottunut tekemään aina samanlaisia juttuja :D Mukavaa uutta (treeni)vuotta, Noora! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisiköhän meidän haastaa itsemme ja tehdä vuodesta 2015 uusien lajien metsästys-vuosi heh? :D
   Ja oikein mahtavaa (treeni)vuotta Suvi sinullekin :)

   Poista
 2. Uuu ! Pakko ladata toi heia heia itelleki ! Kiitos vinkistä:)
  http://fabuliciouscc.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)