perjantai 12. syyskuuta 2014

Voihan näppylä!

Kuinka moni tunnustaa olevansa sellainen, jolla stressin määrän voi laskea naamasta? Itse huomaan joka syksy koulun alkaessa, että sen mukana tuoma turha stressaaminen tuo mun naamaan muutaman ylimääräisen näppylän. Aknelta olen koko ikäni onneksi säästynyt, mutta kun naamaan ilmestyy muutama näppy niin itselleni tulee mieleen lähinnä perunapelto peiliin tuijottaessa. Kuinka tuollaiset pienet jutut voivatkaan oikeasti ärsyttää niin paljon?

Näin käy vaikka yritän syödä hyvin, juoda tarpeeksi vettä ja liikkua kunnolla. Periaatteessa siis tehdä kaikkea mikä estäisi naaman kukkimista, mutta stressi tuntuu vain välillä puskevan kaiken tuon läpi. Stressin ennaltaehkäisy olisi ehkä paras keino estää tuollainen kokonaan. Sitä odotellessa mulla on tälle vuodelle kuitenkin ase, joka on toiminut omalla kohdallani aikaisemmin ja uskon sen toimivan myös nyt. 

Sebamed Clear Face Anti-spot gel.

Lisätietoja täältä
Levitän tuotetta iltaisin näpyille ja ne alkavat hyvin nopeasti pienentyä ja kadota. Geeli kuivuu nopeasti eikä ärsytä ihoa, joten tämä sopii jopa herkälle iholle jollainen minullakin on. Tätä ja muita Sebamedin tuotteita saa kaikista apteekeista. Vaikka hunajanaamiolla on samanlainen antibakteerinen vaikutus - ja se on ah niin ihana saunassa - niin tämä on hieman käytännöllisempi jokapäiväiseen käyttöön. Kannattaa kokeilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)