maanantai 22. syyskuuta 2014

Monday - need I say more?

Maanantai. 

Se viikon ärsyttävin päivä. Tuskallinen ensimmäinen päivä. Jolloin mikä tahansa - jopa pienikin - asia tuntuu tuomitsevan koko päivän juuri sinne alimpaan... Kuten esimerkiksi:

Herätyskello! Miksi en vain voi jäädä makaamaan sänkyyn kun nukuttaisi vielä niin mukavasti?

Jääkaapissa ei ole maitoa! En voi tehdä joka aamuista latteani eli päivästä ei voi tulla hyvä?!

Sateenvarjo kotona ja tietenkin sataa! Paljon. Ja joudun juoksemaan ulkona. Ja kastun.

Mutta kuitenkin:

Juostessani sateessa ehdin aikaisempaan bussiin, sain ostettua maitoa ja päivällä sain kauan kaipaamani latten. Samalla tuli naureskeltua Hesarin sarjakuville.

Tekaisin itselleni lounaaksi banaaniletun. Lämpimän banaaniletun ja kotitekoisen omenahillon kanssa oli ihanaa fiilistellä sadetta sisätiloissa. Villasukat jalassa.

 Viikon ensimmäinen päivä on myös perfektionistille hyvä aika ottaa itseään niskasta kiinni. Suuntasin siis salille tekemään kunnon treenin. Tutisevat jalat ja hymysuu bonuksena.

Ehkeivät ne maanantait sittenkään eroa muista päivistä. Ihanaa viikonalkua kaikille! Muistakaa iloita niistä pienistäkin asioista :)

2 kommenttia:

  1. Tiesitkö että maanantai on salilla viikon vilkkain päivä? :) Jotain hyvää siis siinäkin! Näemmä säkin oot sinne eksynyt jeee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sali oli kyllä ihan tupaten täynnä että todellakin oli sitten maanantai! Jep vihdoin ja viimein oon sinne päässyt. Oli ajatellut, että jalat olisi tullut treenistä eniten kipeäksi mutta jumpsis että mun vatsalihakset huutaa armoa eniten! :D

      Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)