tiistai 22. lokakuuta 2013

Tämän vuoden pienoiset poikaset

Vieläkään en ole päässyt kunnolla treenaamaan, joten uutta kertomista siltä rintamalta ei valitettavasti ole. Tässä on siis hyvä väli hehkuttaa mun tämän vuoden "pienokaisia"! Tänä vuonna ensimmäistä kertaa moniin vuosiin kokeilin oikein kunnolla kasvattaa kesäkurpitsoita ja kurpitsoita. Tässä tulos torvensoiton kera:

Pientä ja isoa, soikeaa ja pyöreää...

Kesäkurpitsoita tuli enemmän kuin kuvassa ja niitä jakelinkin kaikille halukkaille (aka tuputin kaikille). Taisin tänä vuonna itsekin syödä enemmän kesäkurpitsaa kuin koskaan ennen eläessäni. Kasvatin myös sekä minikurpitsaa että jättikurpitsaa. Koska kasvatin kaikki kurpitsani vain kasvusäkeissä ei tuloksena ollut mitään Muumilaakson jättikurpitsojen vertaisia monstereita, tarpeeksi suuria kuitenkin saadakseen hymyn mun huulille :)

Tämän vuoden painoennätys oli tällä pyörylällä. Painoa siis kahdeksan ja puoli kiloa!

Tästä on hyvä alkaa!

Kuten sanottua kesäkurpitsaa on tullut syötyä pitkin kesää, joten tänään ajattelin kokeilla jotain muuta. Kuitenkin alkaessani kovertamaan minikurpitsaa huomasin ettei kurpitsan lihaa ollut paljoa. En siis jaksanut siitä muuta ottaa talteen kuin siemenet seuraavaa vuotta varten.
Kurpitsa oli kuitenkin sen verran hieno etten sitä raaskinnut heittää pois. Arvatkaa vaan mitä seuraavaksi tapahtui...?! 1, 2, 3 tadaa!

Pihalla komeilee nyt tajuttoman suloinen minikurpitsalyhty <3
 
 

Olen itse aivan täpinöissäni tuosta lyhdystä sillä en ole koskaan itse tuollaista väkertänyt! Nyt odottelen aivan täpinöissäni Halloweenia. Tänä vuonna voisinkin tehdä noista jättikurpitsan poikasista jotain enemmän tai vähemään terveellistä ruokaa (tai molempia!). Vinkkinä muuten niille joilla jo on tai jotka suunnittelevat tekevänsä kurpitsalyhdyn: Älkää jättäkö sitä pakkaseen, silloin tuloksena on aivan liian ennenaikainen kurtistuminen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)