torstai 17. lokakuuta 2013

Kuulumisia

Vihdoinkin pystyn hengähtämään. Pari viime viikkoa on kulunut stressaten tulevia tenttejä. Mä kun olen sitä tyyppiä, että vaikka tenttejä olisi yksi tai kymmenen niin olen samalla tavalla repimässä hiuksia päästäni :D Eilen ja tänään olivat siis nuo kaksi "koitosta" ja keskiverrosti meni hyvin. Toisin sanoen eilinen tentti oli piece of cake, mutta tämänpäiväisessä taisin saada oikein vain nimeni ja opiskelijanumeroni. Nyt edessä olisi paljon kaivattu päälle viikon tauko opiskelusta.

Tämän takia en oikein ole paljoa ehtinyt tälle puolelle postailemaan. Päivät ovat menneet lähinnä läppärin, luentomuistiinpanojen ja kirjojen edessä. Treenailutkin ovat hieman jääneet -ei todellakaan kiireen takia!- vaan koska yllätys yllätys väliviikon lähestyessä ylitunnollisen opiskelijan tavoin alkoi vilustuminen saada valtaa. Olen teen suurkuluttaja mutta nyt sen lisäksi on mennyt myös monen monta finnrex kupillista, yskänlääkettä ja bafucineja.

Väliviikko olisi pyhitetty treenille pliis...
Sormet ristiin siis että tää flunssanpoikanen lähtisi näillä ja voisi nauttia täysillä lomasta! Tavoitteena olisi polkaista kunnolla salipuolen treenikin käyntiin ja keskittyä kunnolla terveelliseen ruokaan. Stressin myötä kun mulla tuppaa hieman lipsumaan. Aino kirjoitti juuri äsken tunnesyömisestä nappiin osuvan postauksen!

Danonen uusi proteiinirahka on oikeasti hyvää! :)

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Toivottavasti pian flunssa on selätetty!

  http://carefreecasualness.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aion viikonlopun makailla vällyjen välissä jos vaikka antaisi potkua paranemiseen :)

   Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)