torstai 6. kesäkuuta 2013

Päivä Helsingissä

Mun serkut on olleet kylässä maanantaista asti, joten salilla treenaamisen sijaan on enemmänkin tullut riehuttua hyötyliikunnan parissa. Toisen kaksostytöistä sain raahattua tiistain BodyJamiin mikä oli aivan mahtavaa. Pientä ujoutta oli aluksi havaittavissa, mutta pian serkku tajusi homman ja oli täysillä mukana jammailemassa. Liikuttua on todellakin tullut sen verran hyvin, että uni on tullut heti sänkyyn päästyään. Asiassa on myös ehkä auttanut hieronta serkuilta vaihtokauppana shoppailureissuista ja muista ;)

Tänään oli hieman erilainen päivä, sillä suunnattiin Helsinkiin. Kuusi tuntia kului yhdessä hujauksessa auringosta nauttien, ympäri Helsinkiä kävellen ja tietenkin shopaten! Oltiin kunnon turisteja ja kierrettiin Helsinkiä kamerat kourassa. Kuumana päivänä piti nesteytyksestä pitää huoli, joten poikettiin matkalla Jungle Juice Bariin. Steffin blogista olin lukenut kyseisestä smoothiebaarista ja nyt oli siis oiva tilaisuus päästä tutustumaan tarjontaan. Maisteltiin näitä nameja: Pink Panther, Berry Baboon & Strawberry Simon. En osaa tähän muuta sanoa kuin että NAM! Koskaan en ole saanut parempia smoothieta. Sen verran täyttäviä oli, että sopivat hyvin aamiaiseksi tai lounaaksi, jopa palautukseen treenin jälkeen. Täällä varmasti tulee käytyä uudestaan yliopiston  jatkuessa :)


En muista milloin olisin viimeksi kerralla shoppaillut näin paljoa. Tosin kaikki oli tarpeellista ja tämän päivän kävelyä voisikin kutsua tehokävelyksi kantamuksien puolesta ;) Jalat muistuttivat loppupäivästä sitä kuinka tärkeää on käyttää kunnon kenkiä (varsinkin jos omistaa tälläiset räpyläjalat kuin minä!). Monen tunnin kävely Converse-kengillä ei ole kaikista parasta terapiaa jalkapohjille. Huomenna voikin siis olla hieman oloja.


Stadiumissa silmiin osui fuksian väriset Niken urheiluliivit ja sadeviitta, jotka oli aivan pakko saada mukaan!
Japanista hullaantuneelle serkulleni esittelin Annankadulla sijaitsevan Tokyokan- liikkeen josta tarttui mukaan itsellenikin kaksi teekuppia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)