sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Hyvä treeni, parempi mieli

Tämä päivä oli taas yksi niistä päivistä kun mikään ei ollut hyvin. Nukuin liian pitkään, en saanut mitään aikaiseksi, en tiennyt mitä pitäisi saada aikaiseksi, en osannut tehdä mitään ja ennen kaikkea peilistä katsoi pullea porsas takaisin. Mieli huusi että tee nyt jotain ja ihan kaikkea, vaikka olisin vain halunnut maata peiton alla koko päivän ja surkutella oloani.

Päivällä läimäytin mentaalisesti itseäni poskelle (oli muuten luja lyönti..) ja pakkasin treenikamat kassiin. Hyvät lämmöt sain kun poljin pyörällä viitisen kilsaa salille aurinkoisessa säässä. Salille päästyäni oli surkuttelu vaihtunut suoranaiseksi ketutukseksi, joten päätin juosta sen pois ennen kuntosalitreeniä. Viidentoista minuutin verran vedin intervallityyppisesti juoksumatolla: juoksin niin lujaa kuin pystyin puolisen minuuttia ja tasasin hengitystä nopealla kävelyllä minuutin verran.

Uusi Socin hikipanta pääsi heti tulikokeeseen


Alun rääkistä huolimatta raivoenergiaa riitti yllin kyllin yläkroppaa & corea varten. Tein treenin tavallista räjähtävämmällä voimalla ja liikkeet nopeammin kuin yleensä. En myöskään pitänyt sarjojen välillä niin suurta palautteluaikaa kuin tavallisesti, kunnes kolme samaa patteria/paria oli tehty. Pariin kertaan taisi muutama tyyppi vilkaista kun kiroilin itsekseni ja läähätin maassa. Kohta voisi olla jälleen crossfitin aika... ;)

Treeniohjelma tänään näytti tältä:

Ristikkäistalja 3x10-12
Alasveto 3x10-12

Vinot vatsat kepillä 3x max
Selkä pumpaten vatsallaan 3x max

Ojentajat taljassa 3x 10
Hauikset taljassa 3x 10
Hyvää huomenta-liike 3x max

Kylkirutistus 3x max
Lantionnosto penkin päällä 3x max

Viparit sivuille 3x 10
Viparit eteen 3x 10
Viparit taakse 3x 10

Pilatesliikkeitä corelle 3x max

Olin ajatellut tehdä pikaisen puolen tunnin räjähtävän treenin, mutta aikaa lipsahtikin miltein puolitoista tuntia kun keksin koko ajan liikkeitä mitä olisi aivan pakko saada tehtyä. Yläkroppa vain tärisi kotiin ajaessa. Hyvä treeni, parempi mieli todellakin! Niin ja tein uuden ennätyksen sali-koti matkan polkemisessa: viisitoista minuuttia :)

Hyvillä mielin kotia kohti iltaauringon paisteessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)