keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kokovartalojumi

Nyt on enää muutama tentti jäljellä ennen kuin siirryn yliopistolta kesäloman viettoon. Maanantaina enkun kuuntelusta ulos kävellessäni olo oli yhtäkkiä niin kevyt. Ei enää paljon kouluhommia ja stressattavaa jäljellä. Kohta saa tehdä mitä haluaa, milloin vaan eikä tarvitse pariin kuukauteen uhrata ajatustakaan koululle! Mä oon siis sellaista tyyppiä, jonka on hyvin vaikea rentoutua jos olisi minkäänlaista kouluhommaa tehtävänä...

Kotiin päästyäni huomasin turhan kunnolla stressin vähenemisen. Ai mun pohkeet, ai mun takareidet, ai mun kaikki kropan lihakset päästä varpaisiin! Vaikka tässä viimeisessä periodissa on ollut vähiten luentoja, olen korvannut sen ajan ja vähän lisääkin lukemalla kirjatentteihin. Nyt kun koulujutut ei enää niin paljoa pyöri mun mielessä, niin huomaan kehitelleeni aikamoisen kokovartalojumin itselleni. Venyttelyllä, piikkimatolla ja tennispallolla hieromalla olen saanut pidettyä sitä hieman aisoissa, mutta taitaa olla korkea aika mennä hierojalle.

Treenin merkeissä viikko on alkanut kivasti maanantain Shbam+core combolla ja tiistain spinu+core+BodyJam triplalla. Kuitenkin eilen huomasin, että hierojan luokse olisi hyvä päästä pikaiseen kun jumissa olevat lihakset estävät täysien tehojen saamisen irti treeneistä. Spinussa takareidet saivat kahta kovemman treenin kun etureidet eivät halunneet suostua yhteistyöhön. BodyJamissakin tehot olivat selkeästi tavallista alhaisemmat. Fiilikset kuitenkin olivat aivan yhtä katossa kuin yleensä! Viime viikolla ostamani Niken caprit olivat aivan yhtä ihanat kuin jamikaverit olivat sanoneet ja monilla mukana olleet valohanskat nostivat iltadiskon jälleen aivan uusiin sfääreihin :) Testissä olivat myös (korkokenkien) geelipäkiätyynyt. Naurakaa vain, mutta ne todellakin auttoivat estämään jalkoja väsymästä. Kannattaa kokeilla niin tiedätte mistä puhun!

Tänään piti olla BodyCombat, mutta kun päivän aikana ilmeni toinen stressin vähenemisen sivuvaikutus (raastinrautakurkku, yskä ja veltto olo) niin jäin kotiin lepäilemään. Voipi olla, että ilman kaverin käskyä pysyä kotona olisin mennytkin kokeilemaan onneani.. Kröhöm... Ilta on kulunut peiton alla tenttiin lukiessa (miten ihmeessä tää lukeminen jäi vikaan päivään?) panadolia popsien ja kuumaa teetä juoden. Nesteytys on ainakin ollut kohdillaan! Toivottavasti tää menisi nopeasti ohi (huomisen aikana mielellään) niin pääsisi takaisin normaaliin treenirytmiin. Personal trainerin kanssa ollaan jo suunniteltu uutta treeniohjelmaa... :)


Hyvää viikonjatkoa! Toivottavasti teillä ei ole samanlaista olotilaa kuin mulla :D

2 kommenttia:

  1. Foamroller toimii hyvin! Ainakin minulle... Sillä saa terävän tunteen lihaksiin, joskus jopa liian kovan. Mutta suosittelen!

    x Steffi

    VastaaPoista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)