perjantai 12. huhtikuuta 2013

Ei nyt mennyt aivan putkeen...

Englannin kielen koe siis! Sain jo viime vuoden puolella idean, että voisin yrittää korvata englannin kurssin tentillä. Eipä tarvitsisi istua tunneilla. Viime vuoden kokeen onnistuneesti missasin aivan kokonaan, joten tänä vuonna olin tarkkana ja ilmoittauduin ajoissa. Kyseinen koe on kolmiosainen: luetun ymmärtäminen & kirjoittaminen, kuullun ymmärtäminen ja haastattelu. Tänään oli Kielikeskuksella tuo ensimmäinen osio. Jännitti aivan hirveästi jo sinne mennessä, mutta elättelin toiveita läpäisemisestä kuitenkin. Siinä vaiheessa kun sain paperin eteeni mieli laski maahan kahdesta syystä a) jännitys sumutti tehokkaasti ajatukset ja b) koe oli todella vaikea. Kaksi ja puoli tuntia eli koko koeajan istuin persus liimattuna penkkiin ja ahersin. Pitemmittä puheitta olen melko varma, että penkin alle taisi mennä. Maanantaina menen kuitenkin kuunteluun kokeilemaan onneani. Eipä kyllä ole kovin positiivinen mieli.

Päivä olisi varmasti aivan pipareina ellen olisi ennen koetta ehtinyt mennä pienelle shoppausreissulle! Mukaan tarttui vähän ostoslistalla olevaa ja vähän sellaista mitä siellä ei ollutkaan... Tottakai tarpeellista kaikki kuitenkin ;)


Olen jo pitkään kuolannut salikaverillani olevia Niken capreja (kuva ylhäällä). Tänään kun vihdoin ja viimein pitkästä aikaa Stadiumiin "eksyin", niin sormet alkoivat heti hypistellä noita capreja ja pakkohan ne oli saada mukaan. Keräsin mukaani myös pari uutta Niken hikinauhaa ranteisiin ja hiuksiin. Pinkki näyttää olevan tämän päivän väri... Silmiin sattui sopivasti myös kauan etsimäni nystyräpallo. Tennispallo on toiminut hyvin etenkin pohkeiden hieronnassa, saa nähdä toimiiko tämä pallo vielä paremmin. Tässä vaiheessa päätin poistua kaupasta laput silmillä. Kiusauksia olisi löytynyt lisää vaikka kuinka paljon!


Ruohonjuuresta kävin hakemassa "lisäravinteita". Sisäänkäynnin kohdalla huomasin, että opiskelijat saavat tiistaisin -10% alennuksen tuotteista! Ou nou ihan väärän päivän valitsin ostosreissulle, mutta muistanpa tulevaisuudessa tuon. Viime käyntikerrastani oli putiikkia uudistettu ja uusia tuotteita ilmestynyt hyllyille. Hypistelin tavaroita ja jopa haistoin kylmäpuristettua kookosöljyä. Jep haistoin, en maistanut. En ole koskaan voinut sietää kookoksen makua missään muodossa. Ajattelin kuitenkin rohkeasti kokeilla uutta kun kylmäpuristettua kookosöljyä on monessa paikassa kehuttu paljon, mutta tulos oli aika ennalta arvattava: Iskin yökkien purnukan paikalleen ja kipitin nopeasti pakoon. Ei vain ole mun makuun!


Mun palautusjuoman kaakaojauhepussi alkoi olla jo aika tyhjä, joten nappasin sitä mukaan isoimman pussin mitä löysin. Vähän aikaa eri proteiinijauheita tutkittuani heitin ostoskoriin mukaan myös hamppuproteiinin. Lisään sitä palautusjuoman joukkoon proteiinipitoisuutta lisäämään. Tarjouksessa oleva chlorellajauhe löysi tiensä toisten pussien seuraksi. En ole käyttänyt chlorellaa sen jälkeen kun olin kipeänä, mutta nyt ajattelin aloittaa uudestaan. Aivan ihana kropan puhdistaja ja energisyyden lisääjä :)

Ihan vain selkeyttääkseni, en ole mikään superfood-fanaatikko vaan ihan tavallinen utealias treenaaja. En voi sietää keinotekoisten palkkarien makua ja suoraan sanottuna mun vatsa ei tykkää ollenkaan hyvää niistä. Siksipä siis kokeilen hieman luonnonmukaisempaa linjaa. Tässä muutamia linkkejä jos olette kiinnostuneita kyseisistä tuotteista: Chlorella, Hamppu ja Kaakao.

PS. Jos alatte käyttämään chlorellaa tai muita leväjauheita niin pussien ohjeisiin ei kannata uskoa. Esimerkiksi muutama chlorellatabletti tai teelusikka chlorellajauhetta päivässä ei tuo huomattavia muutoksia. Chlorellaa tarvitsee syödä viitisen grammaa (ruokalusikallinen) päivässä, jotta huomaa eroa. Varoituksen sanana kuitenkin että älkää missään nimessä aloittako suoraan ruokalusikallisella, vaan kasvattakaa alle teelusikasta annosta pikkuhiljaa! Muuten tiedossa on aivan liian pikainen detox-kuuri...

Kaakaojauhetta, hamppuproteiinia ja chlorellaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)