perjantai 1. huhtikuuta 2016

IKEA day

Kuun vaihtumisen huomasin oikein kunnolla kun aamulla luin uutista kuinka Opel vaihtaa Astra-merkkisen autonsa nimen aStaraksi. Hetken siinä tuumailtuani että mitähän v***a, tajusin tänään olevan huhtikuun ensimmäinen alias aprillipäivä. Eli siis pitäisi yrittää muistaa epäillä kaikkea ja kaikkia. Somekriittisyys päälle ja tuttuja välttääkseni ajelin Ikeaan viettämään aikaa.

Jos nauttisin aprillipäivän piloista niin sanoisin, että lähdin ostoksille etsimään sisustusta tulevaan talooni. Periaatteessa toi oli mun Ikean vierailun tarkoitus, vaikka siitä itse asunnosta ei ole vielä tietoa kuin että joskus hamassa tulevaisuudessa ;) Sainpa samalla syyn pitää tauon tenttikirjanurakan keskellä.

Muutama kuvakin tuli napattua omaan silmään sopivista kohteista.Viime viikolla Lauran kanssa Sellossa ollessamme keskusteltiin mm. sisustuksesta. Erilaisia Ikean sisustuksia kuolatessani hymyilin itsekseni kuinka voikaan hyvillä ystävillä olla niin erilainen maku. Täysin valkoinen sisustus ei vain sovi mulle vaan mun sisustussydämeni sykkii tummemmille sävyille. Inspiroivia huoneideoita riitti Ikeassa tähänkin värimaailmaan liittyen...

Tumma värimaailma kaipaa piristystä ja siihenkin löytyi ideoita. Törmäsin esimerkiksi kaakeleihin, jonka tyyliset mun on aivan pakko saada omaan asuntooni. Ehkäpä enemmänkin värillisinä marokkolaisina versioina. Ja nuo Ikean isot taulut! Onko ketään joka ei niitä katsellessaan haaveilisi kantavansa edes yhtä sellaista koristeeksi omaan kotiinsa?
Inspiraatiokierros päättyi huonekasviosastolle. Kerrankin voin ylpeänä todeta, että osasin olla helposti ostamatta yhtäkään uutta viherkasvia itselleni. Yleensä käyn rankan henkisen juu-ei taistelun viimeistään tuon osaston kohdalla. Tällä kertaa lompakko oli ja pysyi kiinni. Me so proud voisin jopa todeta.Minkälaisia sisustustyylejä teillä on? Tykkäättekö käydä silloin tällöin tälläisillä inspiraatiokierroksilla? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)