sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Kuulumisia

Tällä viikolla olen pitänyt paljon tarvitun loman kouluhommista. On tullut luettua ei-kouluun-liittyvää-kirjaa ja muutaman kuukauden rästilehdet, katsottua telkkua... To-do listassa oli paljon muutakin mukavaa, mutta ei vain huvittanut. Ihanaa vaihtelua sille hektiselle koulutyölle eikä omatunto ole kolkuttanut ollenkaan! Koulua ei ole oikeastaan yhtään tullut edes ajateltua, koska olen ollut miltein joka päivä tekemässä pitkää päivää töissä.

Vaikka muuten niinsanotusti laiskottelin läpi päivien niin viikon ainoan vapaapäivän töistä vietin muutamien työkaverieni kanssa eräissä henkilöstöjuhlissa. Kyseessä oli palkitsemistilaisuus, jossa juhlistettiin pyöreitä vuosilukuja SSO:lla töissä olleita. Allekirjoittaneelle tuli täyteen viime vuonna tasan kymmenen vuoden työura paikallisessa Prismassa! Aivan mahtavaa kun kerrankin pääsi oikein fiiniin tilaisuuteen, varsinkin kun on yksi juhlittavista ;) Puheita, musiikkiesityksiä ja ruokaa myöten tilaisuus oli hienon sivistynyt. Ruusu kädessä ja hymy huulilla oli kivaa palata kotiin.


Treenirintamalta viikko oli vähän köykäinen. Jalat kipeytyivät alkuviikosta töissä niin pahasti, että puolen viikon treenit tuli peruttua. Kyse ei siis ollut mistään köykäisestä syystä vaan nauroin kavereillekin, että kyllä tietää jalkojen olevat kipeät jos kävelee niin hitaasti että eläkeläisetkin kulkevat ohitse! Ehhh... Venyttelyä, rullaamista ja jalkapohjien hierontaa tulikin suoritettua telkun tuijottamisen lomassa.

Sunnuntaina tuli tehtyä HIIT tyylinen treeni kun kolasin pihatien tyhjäksi suojasäälumesta. Erittäin raskaasta sellaisesta. Nollaan ei siis treenit aivan kokonaan jääneet tällä viikolla! Täytyy vaan toivoa, että hieman voimaton olo johtui treenittömästä viikosta eikä vain siitä että olisi tulossa kipeäksi... Sormet ristiin, sillä ulkona olisi aivan ihanat maisemat lenkkeilylle tällä hetkellä!Mukavaa sunnuntaita ja ihanaa alkavaa viikkoa!

PS. Haastan jokaisen käymään ulkona ja tekemään edes pienen lumiukon ;) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)