keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Vettä, kylmänä kiitos!

Tunnustan: Olen todella huono juomaan arkisin nestettä. Välillä saattaa kulua montakin tuntia etten juo ja mietin kieli kitalaessa kiinni, että olisiko jotain unohtunut. Näin etenkin koulussa, puolen lirtan vesipullo jota kannan aina mukanani on usein koulupäivän jälkeenkin vielä puolillaan. Toisinaan saan kuitenkin prepattua itseni niin että juotua tulee vähän väliä. Etenkin jos päätän rentoutua teen äärellä. Litran kannu teetä menee helposti ja toinen kannullinen houkuttaisi.

Salilla tulee kuitenkin aina juotua poikkeuksetta paljon. Yksi ellei jopa kaksi puolen litran pullollista menee helposti yhden tunnin aikana. Ja parasta vesi on mun mielestä kylmänä. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin juoda huoneenlämpöistä vettä kun on kuumottava, hikinen ja punainen. Olen välillä harkinnut laittavani jääpaloja pakastimeen. Viikonloppuna kokeilin vihdoinkin saada jäähdytystä mun vesipulloihini. Ei vain tällä kertaa ollut ihan jään muodossa:


Laitoin pakastimeen viinirypäleitä! Jostain sain päähäni ajatuksen miksen voisi tälläistä kokeilla ja kun viinirypäleitä kaapista löytyi niin heti tuumasta toimeen. Todella hyvin toimivat ja pitivät veden viileänä salilla. Kuvassa on vain puolet viinirypäleistä, tajusin niiden todella hyvältä kohmeisina enkä vain voinut vastustaa kiusausta! Nämä voisivat toimia kesän lähestyessä booleissakin, sulaessaan ei ainakaan hyvä juoma laimenisi liikaa! :)

Aiheeseen liittymättömänä kuva viime viikon ruuasta. Jauhelihaa, wokvihanneksia ja pastaa! En saa millään tarpeekseni tästä ruuasta! Onko teillä ideoita terveellisistä ruuista joihin ette tunnu kyllästyvänne ikinä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)