maanantai 23. helmikuuta 2015

Lunch from USA

Kävin USAssa parisen vuotta sitten siskoni ollessa siellä vuoden verran. Kuten arvata saattaa tulin kotiin matkalaukut täynnä tuliaisia. Lisäksi sain "ekstrana" tavaraa Yhdysvalloista mm. joululahjoina. Tavaraa oli Victoria's Secretin tuotteista vaatteisiin ja kirjoihin. Vaikka tuoksut ja cupcake ohjeet ovatkin aivan ihania niin kaikista käytännöllisin ovat olleet nämä:


Smart Planetin  collapsible lunch box.

Silikonista valmistettuja "lounaslaatikoita" on monta eri pirteää väriä ja kokoa. Itseltäni löytyy kaksi isoa laatikkoa sinisenä ja vihreänä sekä pieni pinkki laatikko. Isommissa on muutama erillinen lokero, joten lounas tai päivällinen on helppo pakata ilman että esim. punajuuri värjää kaiken tai rapsakat krutongit kostuvat.  Silikoniset vuoat voi laittaa mikroon (huom. kannet eivät kestä mikroa!) ja mikä parasta: ne voi taittaa kasaan kun ne eivät ole käytössä.


Tältä näytti mun lunchboxini sisältö tänään! :)

Jos et ole piipahtamassa Usaan tässä piakkoin niin kyseisiä lounaslaatikoita voi tilata Smart Planetin sivuilta tai Amazonin kautta (laita hakusanaksi smart planet lunch box).

2 kommenttia:

  1. Onpas ihan mielettömän kätevä keksintö moinen! Itsehän kannan evääni niin, että kastike on eväsrasiassa ja peruna erillisenä pakastepussissa, koska kuvittelen ruoan olevan ihan mössöä jos sekoitan ne jo kotona (ja totuuden nimissä en jaksa alkaa kuoria perunaa heti aamutuimaan.. Illallahan eväitä ei voi pakata, se olisi liian viisasta). Siinä sitten vaan toivon, ettei pottu mene mössöksi työmatkan aikana.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä että kyllä se peruna menee mössöksi jos sen sekoittaa jo valmiiksi! Heh siksi en laitakaan evääksi sellaista ruokaa että tarvitsisi perunaa, olen ehkä siinä vielä asteen verran laiskempi siis... ;D

      Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)