perjantai 27. helmikuuta 2015

Lounas on the go

Usein on sellaisia päiviä, että sitä vaan säntäilee paikasta toiseen koko päivän. Tiesittekö muuten, että tutkimusten mukaan multitasking on itse asiassa pahasta eikä tee ihmisestä tehokasta? Itselläni kiireiset päivät menevät hyvin usein kaavalla koulusta töihin tai töistä kouluun. Pyrin usein tekemään eväät mukaan, esimerkiksi kaurapuuroa termospulloon. Joskus ei kuitenkaan jaksa tai ehdi.

Ilman eväitä matkaaminen ei ole itselleni ainakaan kovin hyvä idea, sillä silloin on vaikea vastustaa kiusausta ostaa jotain epäterveellistä kuten suklaapatukkaa tai pasteijaa. Tunnustan olevani ehkä pieni stressisyöjä (okei välillä vähän suurempikin)... Ja let's face it: Nuo ovat halpoja ja pitävät verensokerin yllä pienen aikaa. Kuitenkin kun  ns. muistaa pitää järjen päässä kaupassa nälkäisenäkin niin terveellisiä, helppoja ja halpoja välipaloja ja lounaita löytyy. Juuri sellaisia, että ne voi kiireessä hakea kaupan hyllyltä ja syödä matkalla.

Tässä muutama tuote joita olen ottanut mukaan kiireisinä päivinä!


Arlan proteiinirahkapirtelö


Kolmen desilitran kokoisia rahkapirtelöitä on sekä maustamattomana että mansikka-lime ja vadelma-granaattiomena mauissa. Runsaisiin annoksiin ei ole lisätty ollenkaan sokeria, proteiinia löytyy 24 g/annos. Ei tarvita kuin kunnon ravistus, pilli (sisältyy pakkaukseen) kannen läpi ja nauttimaan. Itse olen maistanut vain kuvassa olevaa mansikka-limeä. Täytyy sanoa, että olin hieman pettynyt makuun sillä olin odottanut sen olevan mansikkaisempaa. Hyvää pirtelö kuitenkin oli, tuntui kun olisi juonut jäätelöä! Josta tulikin mieleeni, tuotahan voisi kokeilla DIY frozen jogurttina...


Valion raejuusto


Näitäkin löytyy kahta erilaista: Raejuusto hedelmillä & siemenillä ja raejuusto juureksilla & siemenillä. Hedelmäversio lähti mukaani kun lähdin luennolta töihin. Hyvä ja toimiva idea tämäkin, lusikka ja "täytesekoitus" löytyy kannesta ja annos on valmis alle minuutissa. Mutta miksi oi miksi noiden kuivattujen hedelmien piti olla sokeroituja? Oli aikamoisen makeaa syödä tuota! Ilman sokeria olisi ollut parempi. Ehkäpä tuo on parempi terveellistä herkkuvälipalaa halutessa ja muuten syödä juureksin & siemenin koristeltua raejuustoa.


Juuri täydellinen menu bussimatkalle :)

Nyt viikonlopuksi unohdetaan kaikki kalorien laskemiset kun lähden lauantaina laivalle kaveriporukan kanssa. Buffet ja tax free here I come!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)