sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Jaksamisia

Kesäloma loppui ja työt alkoivat. Työ tosin vaihtui heti toisena päivänä sairaslomaan. Olin lomalla yskiessäni onnistunut reväyttämään kylkeni/saamaan pienen hiusmurtuman kylkiluuhun. Sanomattakin selvää ettei kylki tykännyt sitten yhtään lavojen purkamisesta ja tavaroiden nostamisesta. Röntgenillä ja verikokeilla lääkäri varmisti vielä ettei mistään pahemmasta ole kyse.

Gramman vahvuista panadolia ja kylkeä ärsyttävien liikkeiden välttelyä ensi viikkoon asti oli lääkärin määräys. Niillä tää vaiva toivottavasti paranisi nyt vihdoin ja viimein. Mun olisi tosin tehnyt mieli kysyä jotain vahvempaa hermojani varten, kun en todellakaan ole sitä tyyppiä joka osaisi vain maata paikoillaan ellen ole oikeasti olisi esimerkiksi niin kuumehöyryinen. Koko ajan mietin mitä sitä seuraavaksi voisi tehdä ennen kuin tajuan etten oikeasti voi tehdä mitään. Tarkemmin sanoen en saa tehdä mitään, että paranisin

Kouluhommia stressatessani unelmoin, että kesällä vietän ainakin yhden päivän kokonaan nukkuen ja leffoja katsoen. Ilman huolta, stressiä ja etenkin ilman huonoa omatuntoa. Nyt kun sitä yritän niin ei. Kierin vain tuskissani sohvalla kun en saa tehdä mitään. Jospa siivoisin? Ei saa. Haluan treenata! Ei saa. Haluan tehdä ihan mitä vaan fyysistä! Oho ei edelleenkään saa. Huono omatunto kolkuttelee kun "en saa mitään aikaiseksi". Kiero mieli... :D

Onko muilla samoja "vaikeuksia" sairaslomalla? Kehittelettekö koko ajan jotain tekemistä vai osaatteko ottaa lungisti ja olla vain? Vaikka maata koko päivän pyjama päällä sängyssä ja unelmoida seuraavasta ulkomaanmatkasta? Kommentteja otetaan vastaan mielellään. Lisäksi, jos teillä on jotain ideaa mistä voisin kirjoittaa niin olen enemmän kuin onnellinen. Oma mieleni on täällä hetkellä aika tyhjä kun murjotan tän kylkeni takia... :/2 kommenttia:

  1. Auts, kuulostaa tosi inhottavalta! Ja just näin kesällä, äh! Toi on ehkä yks ärsyttävimpiä asioita ikinä että joutuu pakottamaan itsensä olemaan tekemättä mitään just sillon kun haluis saada jotain aikaiseksi...Itse varmaan yrittäisin tappaa aikaa katsomalla jotain koukuttavaa sarjaa tai lukemalla jotain mielenkiintosta (hyvien eväiden kera) - ja mikäli pystyy niin vaikka pihalla/terassilla, jotta välttyisi siltä "hyvä ilma menee hukkaan"-fiilikseltä...Tsemppiä ja hope so parantuu nopeesti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää sairastaminen kesällä on just niin mun tuuria.. Ehkä mun pitäisi ottaa missioksi katsoa tosiaan joku kokonainen sarja eikä vain telkkua sillon tällöin niin silloinhan voisikin saada sellaisen olotilan että mä saan jotain tehtyä heh ;D Ja toi 'hyvien eväiden kera' on kans kyllä todella hyvä pointti :)

      Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)