sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Starbucks!

Kävin hakemassa tänään pikkusiskon Helsinki-Vantaan lentokentältä. Pienen sähläyksen jälkeen löysin oikean terminaalin pikaparkkiin (viimeksi kävin Helsinki-Vantaalla kun vuosi sitten olin USA:ssa niin oli hieman muistikatkoksia). Kun sisko oli päässyt laukkuineen ulos Oulun koneesta, suunnattiin heti lentokentän Starbucksiin!

USA:sta jäi sekä hyviä että huonoja muistoja, mutta Starbucks kuuluu kyllä siihen hyvien kategoriaan! Pieni kahvilanurkkaus oli hyvin tutun oloinen, tosin suppea menu hieman harmitti. Ja tuntui hieman oudolta kun menu oli englanniksi ja tuotteen tilasi suomeksi: "Saisinko yhden tall hazelnut hot chocolaten?". Maku oli kuitenkin yhtä hyvä kuin mihin olin tottunutkin! Voisi toistamiseen ihan huvin vuoksi käydä hakemassa sieltä juotavaa ja käydä fiilistelemässä.

Pikaparkissahan saa pitää autoa kymmenen minuuttia ilman, että tulee maksua. Jos siis teillä on auto käytössä, niin hurauttakaa terminaali kakkosen pikaparkkiin, hakekaa pala taivasta ja jatkakaa matkaa hyvin mielin. Toki bussillakin pääsee lentokentälle kätevästi Helsingin keskustasta :)

Jos kärsii oikein kunnolla USA:n ikävästä niin mukaan saa ostettua pientä kivaa kuten teetä, kahvia, mukeja tai termoksia. Itse en voinut olla jättämättä ihanaa kupposta ja termaria (or tumbler in english) hyllyyn. Nämä tulee kyllä niin kestokäyttöön! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)