lauantai 9. maaliskuuta 2013

Kaikin puolin makea päivä!

Lomaviikko on vierähtänyt turhankin nopeasti ja ylihuomenna alkaisi jo koulu... Treenattua on tullut, mutta nenä on pysynyt turhankin hyvin liimattuna tenttikirjaan. Tosin luin "vain" yhden kolmesta kirjasta joten sehän on ihan ok..? :D

Melko hyvältä alkaa näyttää treenikalenteri. Pian ollaan paremmassa kunnossa kuin ennen!
Tämän viikon reippailuja:
Maanantai: Lepo
Tiistai: CardioSpinning + core + BodyJam
Keskiviikko: Sali
Torstai: Venyttely
Perjantai: Lepo
Lauantai: BodyJam
Sunnuntai: Venyttely/lepo

Tänään oli "perusjamin" sijasta yllätysjami. Ihanaisella ohjaajallamme oli tänään syntymäpäivä ja eihän sitä voinut sivuuttaa! Kortti oli valmiina, kuva lahjasta (joka toivottavasti tulee seuraavaan jamikertaan mennessä) ja monet olivat piirtäneet sydämen poskeensa. Ohjaajan ilme oli aikamoinen kun laulettiin kaikki ryhmässä onnittelulaulu :)

Laitettiin kunnon synttäribileet pystyyn tämän jälkeen. Kaikki tuntuivat olevan mukana tavallista enemmän, jos tämä on edes mahdollista ;) Itselläni huippusyke oli 200 eräässä vaiheessa tuntia, joten voitte kuvitella kuinka irroiteltiin!

Päivään toi ihanuutta lisäsi se, että sain testattua uutuusmaut Fastin vanukkaista. Salikaveri oli eilen käynyt BodyActionissa ja toi mulle sekä minttusuklaa- että valkosuklaavanukasjauhepussit. Laitoin ne tottakai heti testiin kotiin päästyäni. En ehkä pääse yli siitä kuinka hyviä ne on! Suklaa ja karamelli oli jo tosi hyviä, mutta noi on jotain aivan omaa luokkaansa. Saa nähdä kuinka kauan noi pussit kestävät käytössä...

Nam... <3

Illemmalla jatkan "treenaamista" rokkailun merkeissä kun lähden kaveriporukan kanssa tuulettumaan.

Hyvää ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

 1. Moi, kiinnostaisi tietää oletko maistanut Mannisen vastaavia puddingeja, että osaisitko sanoa kumpi on parempaa? Itse olen kokeillut vain Mannista, enkä oikein tykkää niistä, mutta näitä Fasteja sen sijaan on kehuttu kovasti monessakin blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole maistanut Mannisen puddingeja, joten en osaa antaa mielipidettä niistä. Fastin vanukkaat on tällä hetkellä ainoat proteiinivanukkaat joita oon maistanut :)
   Mutta kokeilemalla se selviää! Fastia suosittelisin ainakin maistamaan.

   Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)