Muutamaan otteeseen olen jo tänä vuonna ostanut halloumia ja päättänyt tehdä siitä lounassalaatin. Homma ei ole tästä oikein edennyt, sillä olen vain päätynyt veistelemään juustosta palasia silloin tällöin irti maistiaisiksi Kyproksen kaipuuta paikkaamaan. Ja kun on ollut aika tehdä salaattia, niin halloumipaketti on ollut tyhjä. Hups (mitään en kadu)...
Jos ette ole kokeillut halloumia niin kokeilkaa ihmeessä. Muutaman minuutin paistaminen puolin ja toisin riittää ja sinä aikana saa salaattipohjan tehtyä jo lautaselle valmiiksi. Terveellistä pikaruokaa kirjaimellisesti.
Tässä viimeisin suolaisen makean halloumisalaattini ainekset:
salaattia oman mielen mukaan
kurkkua
kirsikkatomaatteja
persikkaa
halloumia
cashewpähkinöitä
Cashewpähkinät paistoin pannulla samaan aikaan kuin halloumin, saivat vähän osakseen halloumista valuneesta suolaisesta liemestä aijai! Tarkkasilmäiset huomaavat ettei alla olevassa kuvassa ole kirsikkatomaatteja, niiden kohtalo oli tulla napsituksi ennen kuin ne päätyivät lautaselle ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)