keskiviikko 12. elokuuta 2015

Kypros 2015 Part 1

Viimeisimmässä postauksessani ilmaisin lähteväni lomailemaan Suomeen verrattuna hieman lämpöisempään paikkaan. Kyseessä oli yllätysmatka kaverille, joten silloin en vielä voinut paljastaa kohdetta. Nyt on kuitenkin päästy jo takaisin Suomeen joten voin paljastaa kohteen: Kyproksen Pafos. 

En ollut ollut matkoilla etelässä sitten vuoden 2011, joten kyseistä viikon lomaa olin odottanut jo alkuvuodesta asti. Oli lisäksi mukavaa päästä viettämään kunnon kesää tänä vuonna. Sitä nimittäin piisasi, sillä tämä kesä oli ollut kuumin vuosikymmeniin Kyproksella ja itseasiassa saapumispäivämme tiistai 4. oli kuumin päivä koko kesänä. Sinne se kaikki kuuma ilma on tuntunut juuttuneen koko kesäksi eikä tänne pohjolaan olla sitä saatu!

Koska saavuin takaisin vasta eilen iltapäivällä, en ole sen enempää jaksanut selailla lomakuvia. Tämä päivä kun on kulunut lähinnä ensi vuoden koulukalenteria rakennellen ja pyykkiä pesten, voitte vain kuvitella viikon hikipyykin määrää - ja tuoksua...! Ostoksiani ajattelin sen sijaan esitellä tänään. Ne kun oli aivan pakko saada kerättyä esille huoneeseeni ;) Ostoksissani yritin keskittyä käyttötavaraan, muutama pakollinen koriste löysi tiensä mukaani kuitenkin.

Pieni Kypros-ruukku. Pinkki tottakai.

Olen ottanut tavaksi kerätä ulkomaanmatkoiltani shottilasin tai kaksi per kohde. 
Nämä ihanuudet päätyivät tällä kertaa mukaani!

Maantieteilijä ei voinut jättää näin ihanaa laukkua kauppaan...

Korvakoruvarastoni täyttyi näillä ihanilla koruilla neljän parin verran.

Paikasta muistuttavia käyttötavaroita:
oliiviöljypohjaisia tuoksuvia saippuoita ja Cyprus-pikkupussi.

Samaan norsuaiheiseen sarjaan kuuluva laukku ja pienempi pussukka.

Jotenkin huomaa, että olen tykästynyt norsuihin kenties? 
Norsufiguuri ja norsukynttilöitä (jotka ovat liian söpöjä poltettavaksi!).

Jatkossa postausta mm. lomakuvistani kunhan saan ne ladattua koneelleni! :)

2 kommenttia:

  1. Jeee, lomakuvia! :) Toistenkin lomakuvia on aina kiva katsella, melkein kuin pääsis itsekin reissuun siinä samalla! Mua vähän harmitti ettei tullu kuvailtua juurikaan, mutta toisaalta paikka oli jo molemmille entuudestaan tuttu niin sitä ei enää katso sellaisella samalla "kuvaajan silmällä", vaan keskittyy vaan olemiseen ja lämmöstä nauttimiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan totta kyllä puhut sekä kuvien että paikan suhteen!

      Poista

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)