sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Joulua odotellessa


Kaksi viikkoa koulua jäljellä. Luentoja ei enää ole mutta aika kuluu silti koko aika kouluhommissa, edessä kun olisi vielä kolme tenttiä. Tabletti on kulkenut koulumatkoilla, joten olen saanut käytettyä kaiken ajan hyödyksi lukemisen suhteen. Alkaa jo hieman tympimään se, että aloitan lukemisen heti aamulla ja venytän lukemisen takia jopa nukkumaanmenoa... Kevään suunnittelin ainakin näin alustavasti jo todella "löysäksi" syksyyn verrattuna!


Omar vietiin elämänsä ensimmäiseen hampaidenpuhdistukseen (oli jo aikakin sillä pompula on kohta viisi vuotta vanha). Samalla lähti muutama hammas. Sanomattakin selvää ettei leikkauksen aikana lukemiseen ollut minkäänlaista kiinnostusta. Loppupäivä menikin pikkupoikaa hellien ja jep nukuin pari yötä patjalla lattialla Omarin kanssa. Toisella kun ei ollut mikään paras olo. Eniten "traumoja" taitaa jäädä siitä ettei viikkoon saa antaa mitään kovaa pureskeltavaa eli Omarin elämän parhaimmat asiat - koirankeksit ja pesupallot - ovat olleet pannassa.
Stadiumissa oli 3. ja 4.12 jäsenille -20% alennukset. Logiikkani mukaan lähdin sieltä etsimään säästettävää (oikeasti siis oikeutin Stadiumissa piipahtamisen sillä, josko löytäisin kadonneen lukemismotivaationi sieltä). Salin puolelle tarttui mukaan kauan kaivattu kevyt t-paita (Soc). Niken ihana treenitoppi ponnahti hyllyltä silmääni enkä voinut olla lähtemättä kaupasta ilman sitä. Hyvät ostokset, parempi mieli ja aavistuksen verran enemmän motivaatiota rämpiä tenttikirjoja läpi! ;)


BodyJamin lisäksi liikunta on tällä viikolla rajoittunut koirien ulkoiluttamiseen. Raikkaassa ilmassa reippailu on tehnyt kyllä hyvää. Toisaalta "bodaaminen" on tullut hoidettua töissä etenkin perjantaina täytelessäni pakastekinkkuosastoa. Kinkkulaatikot tosiaan painavat sen 20 kiloa niin tulee hyvä yleistreeni samalla!


Lauantai-iltana lukemisessa oli tauko kun suuntasin porukoiden kanssa eräille sukulaissynttäreille nauttimaan mainiosta ruuasta, juomasta ja seurasta. Muutama tunti venähti viideksi, mutta hauskaa oli!

Hauskaa viikonloppua, hyvää viikonalkua ja iloista joulukuuta! Suuntaan lukemaan huomisen kurssitentin luentojen diat loppuun... Huomisen jälkeen enää kaksi tenttiä whipii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)