sunnuntai 30. elokuuta 2015

Elokuun Insta

Ajattelin aloittaa kuvapostaussarjan, jossa kuukauden lopussa julkaisen täällä blogini puolella muutamia otoksia kuluneen kuukauden varrelta. Tässä Instagram kuviani elokuulta!

Minut löydät instasta nimimerkillä @turunennoora

Paiskin töitä koko kesän ja ensimmäisen kesäloman otin duunista vasta elokuulle. Se oli hyvä syy posauttaa skumppapullo auki ja fiilistellä silloin tulevaa Kyproksen matkaa!

Vaikka tämä kesä onkin ollut kehnoin puutarhan kannalta pitkään aikaan, pääsin kuitenkin nauttimaan kesäkurpitsoista elokuussa. Olen vaihtanut päivällisellä perunat kesäkurpitsoihin ainakin siksi aikaa kun niitä itse omalta pihaltani saan noukittua.

Elokuu ei olisi mitään ilman mustikanpoimintaa! Jotenkin jäin kiinni kun väitin etten ollut paljoa mustikoita keräämisen aikana syönyt...

Serkkutytöille vein raikkaan värisiä ruusuja ripillepääsyn kunniaksi.

Paikkakuntani Wuosisatamarkkinoiden ehdoton kohokohta: Paistetut muikut valkosipulikastikkeella. 
Ilman mitään muuta. Tuli syötyä jokaikinen muru!

Aamulenkit koirien kanssa Suomen kesässä: Pipo on pop! Häkellyttävää kuinka aamuisin on saanut kerrospukeutua ja päivisin on ollut ihanan lämmintä. Itse kyllä olen niin kaivannut intiaanikesää, onneksi pääsin tänä vuonna käymään Kyproksella...
New do! Puoli vuotta olin puhunut kampaajani kanssa kuinka olisi kiva kokeilla poikkaista hiukseni oikein kunnolla. Tällä viikolla kampaajan penkkiin istuessani tokaisin, että nyt poikkaset sen letin vaikka mitä sanoisin. Ja nyt se on lyhyt!

Tämä Elokuun Instan osalta, palaillaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun piristät päivääni kommentillasi! :)